Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κοζάνη: Ανήλικη κατήγγειλε ότι ο καθηγητής της την παρενόχλησε σεξουαλικά

14.02.2016 /

Η ανήλικη πήγε στις αρχές και κατήγγειλε πως ο καθηγητής που της έκανε ιδιαίτερα την άγγιξε με άσεμνο τρόπο μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας
Aπό το απόγευμα του Σαββάτου η Ασφάλεια Κοζάνης, βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς ερευνά την καταγγελία μια ανήλικης μαθήτριας, η οποία ισχυρίζεται ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από καθηγητή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ανήλικη μαθήτρια (15,5 ετών), αλλοδαπή στην καταγωγή, προσήλθε στο Αστυνομικό Μέγαρο και κατήγγειλε καθηγητή που της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα, πως, την ώρα του μαθήματος, σε φροντιστήριο της Κοζάνης, την πλησίασε και έπιασε το στήθος της.

Ο καθηγητής πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης και, οδηγήθηκε στο αυτόφορο.
Ενώπιον του Εισαγγελέα Κοζάνης με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου ο καθηγητής από την Κοζάνης που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος 16χρονης μαθήτριάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία που του άσκησε ο Εισαγγελέας Κοζάνης αρχικά ήταν για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, όμως ο Ανακριτής τη μετέτρεψε σε απόπειρα βιασμού!
Ο καθηγητής, ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Πηγή: Kozanimedia

[fbcomments]