Παρασκευή 12.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν 17χρονο μαθητή μέσα στο σπίτι του

13.03.2018 /

Κουκουλοφόροι που εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη Νίκαια για να κάνουν πλιάτσικο, επιτέθηκαν σε 17χρονο μαθητή, τον μαχαίρωσαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Ήταν λίγο μετά τις 12:30 και ο μαθητής μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το σχολείο. Η μητέρα του απουσίαζε και στο σπίτι δεν ήταν κανένας δικός του.

Το παιδί έκανε το «λάθος» ανοίγοντας την πόρτα να δει δύο άτομα με κουκούλες να κάνουν «φύλλο και φτερό» το σαλόνι. Πανικόβλητο αντιδρά και αρχίζει να φωνάζει.
Οι κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Στη συνέχεια ο τραυματισμένος νεαρός ενημέρωσε τη μητέρα του και μετεφέρθη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση από τις περιγραφές του μαθητή και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο χώρο αναζητά το ντουέτο των κουκουλοφόρων ενώ κάνει λόγο για μια άγρια ομάδα πιθανότατα Ρομά που στήνει καρτέρι και αδειάζει σπίτια. Σε περίπτωση δε που οι ένοικοι αντισταθούν, τα μέλη της επιτίθενται ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν.

DikaiologitikaNews.gr