Πέμπτη 01.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Κουβέλης ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ!!!!!!!

23.02.2017

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Φώτη Κουβέλη στο ραδιόφωνο του Action ότι στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισε δηλαδή το κόμμα του κ. Τσίπρα ακόμα και τον Ιανουάριο του 2015 όταν ο ίδιος βρισκόταν στην Προεδρία της ΔΗΜΑΡ!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η επιλογή του κ. Κουβέλη να στηρίξει τον Ιανουάριο του 2015 και με την ψήφο του τον ΣΥΡΙΖΑ, έγινε την ίδια στιγμή που η Δημοκρατική Αριστερά βρισκόταν «μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας» και έδινε μάχη για την πολιτική της επιβίωση, όπου εκλογικά πήρε μόλις 0,49%.
Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο του Action και στην ερώτηση «με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ο Φώτης Κουβέλης», ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ  αποκάλυψε: «το μόνο που θα σας πώ είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ. Κουβέλης είπε ακόμα ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου». Επίσης αμφισβήτησε  ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους χειρισμούς που έκανε το 2015 χρέωσε την ελληνική οικονομία 86 δισεκατομμύρια ευρώ.