Τετάρτη 27.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κώστας Πατέρας:«EΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…! »

16.04.2018

«EΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…! »
Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής

Ζούμε σε ένα κλίμα, που θυμίζει κατοχή, με πρωτοφανή φτώχεια, με προκλητική ανεργία και με κακή ψυχολογία. Από παντού τα μηνύματα είναι αρνητικά. Η Δημοκρατία κοντεύει να καταργηθεί αφού οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδιώκουν να καταργήσουν ακόμα και την διάκριση των εξουσιών. Από το κράτος των «πελατών» περάσαμε στο κράτος των «κολλητών». Τα κρατικά Νοσοκομεία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, πέρασαν στα χέρια των «μαθητευομένων Μάγων» της ψευτοΑριστεράς και έχουν απαξιωθεί. Τεράστιες ελλείψεις σ’ όλους τους τομείς και για να διορισθεί γιατρός στο ΕΣΥ ή για να μετακινηθεί μια Νοσηλεύτρια από την Πτολεμαίδα στα Τρίκαλα απαιτείται το «χαρτί» τις κλαδικής του ΣΥΡΙΖΑ και … Τσιπροκατάνυξη μέχρι να γίνει … ντίρλα…!
Οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι από μια κυβέρνηση που υποσχέθηκε να στηρίξει τα χαμηλά στρώματα, να μην κόψει μισθούς και συντάξεις και να σχίσει… τα Μνημόνια. Πούλησαν την χώρα για να κερδίσουν τις καρέκλες της εξουσίας. Είναι αδίστακτοι και προκλητικοί. Την ίδια στιγμή, που η εγκληματικότητα φτάνει σε ανεξέλεκτους ρυθμούς και ο .. τραγικός Υπουργός, Νίκος Τόσκας, συμβουλεύει να κάνουμε πως κοιμόμαστε, όταν οι εγκληματίες μπούνε στα σπίτια για να μας πάρουν την ζωή και την περιουσία μας. Την ίδια στιγμή τα τύμπανα του πολέμου άρχισαν να χτυπούν στην Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή και με … χειρουργικές επεμβάσεις ρίχνουν δεκάδες πυραύλους για να τιμωρήσουν όσους δεν είναι με τους καρχαρίες της υφηλίου…!
Και ενώ όλα αυτά γίνονται μέσα και γύρω από την Ελλάδα οι Τσίπρας – Καμμένος, χωρίς ντροπή και χωρίς καμία Πατριωτική και Δημοκρατική ευαισθησία διακηρύττουν πως οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019, προκειμένου να δώσουν την χαριστική βολή στους Έλληνες και στους Θεσμούς.
Όλα, όμως, τα στοιχεία, βεβαιώνουν πως οδεύουμε προς το τέλος του προγράμματος της οικονομικής στήριξης της χώρας μας από τους Εταίρους και Δανειστές. Η Ελλάδα μπαίνει στο «γύψο» της Επιτήρησης, ενώ η στάση του Δ.Ν.Τ. και των οργάνων της Ε.Ε. είναι ακόμη αδιευκρίνηστη. Εκτός απροόπτου την 21η Ιουνίου βγαίνουμε από τα Μνημόνια μπαίνουμε στην Επιτήρηση αλλά παραμένουν όλα τα φοροαπαιτούμενα, οι φόροι, η φτώχεια και η μετανάστευση των νέων θα συνεχισθεί. Το brain drain θα διαλύσει περαιτέρω την πατρίδα μας.
Με την λήξη των προγραμμάτων ή των Μνημονίων, η χώρα έτσι κι αλλιώς θα χει μπει σε προεκλογική περίοδο δεδομένου ότι οι Τσίπρας – Καμμένος θα προσπαθήσουν να κεφαλαιοποιήσουν την έξοδο από το πρόγραμμα. Μια νωπή εντολή θα δώσει στον Λαό την δυνατότητα να αξιολογήσει το τι έγινε τρία χρόνια από την Συγκυβέρνηση και τι πρόκειται να γίνει. Οι πολιτικοί κίνδυνοι μετά την Έξοδο το καλοκαίρι του 2018 θα ‘ναι πολλοί και η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το Φθινόπωρο είναι μία ορθή και έντιμη επιλογή.
Εκλογές λοιπόν αρχές του φθινοπώρου είναι η καλύτερη λύση για την Ελλάδα, προκειμένου να αποφασίσουν οι πολίτες ποια κυβέρνηση θέλουν για να βγάλει την χώρα από το σημερινό τέλμα. Τέλειωσαν τα … κόλπα και τα … κολπάκια. Για να πάμε σε Νέα Εποχή πρέπει να υπάρξουν έντιμες και καθαρές επιλογές. Τον λόγο θα έχει πλέον ο Λαός, ο οποίος θα ναι και υπεύθυνος για το μέλλον. Εκλογές το Φθινόπωρο, για να μη πέσουμε κι άλλο πιο κάτω από το τελευταίο σκαλί της σκάλας του κακού…