Κυριακή 10.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γεροντάκια παντρεμένα 73 χρόνια συναντιούνται ξανά μετά 1 χρόνο καραντίνας

20.05.2021 /
Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένα ηλικιωμένο ζευγάρι παντρεμένο για 73 ολόκληρα χρόνια συναντιέται ξανά σε ένα γηροκομείο, έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο χωριστά
Ο 96χρονος Τζόσεφ Άντριου Μπίγκλερ και η 97χρονη Μάργκαρετ Λουίζ Μπάλντγουιν Μπίγκλερ αναγκάστηκαν στα βαθιά τους γεράματα να ζήσουν χώρια, λόγω της πανδημίας κορονοϊού.
Όμως, δεν έμεινε κανείς στον οίκο ευγηρίας που να μην δακρύσει όταν είδε τους δύο ηλικιωμένους να βλέπουν ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά μετά έναν χρόνο.
Καθισμένοι και οι δυο σε αναπηρικά καροτσάκια, αγκαλιάστηκαν συγκινημένοι, ακουμπώντας το κεφάλι τους, ο ένας στους ώμους του άλλου.
«Ω, Θεέ μου!» είπε η 97χρονη Μάργκαρετ που δεν ήταν σίγουρη ότι θα ξαναέβλεπε ποτέ ξανά τον έρωτα της ζωής της.
Όπως ανέφερε η ίδια, αυτή ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.
«Το προσωπικό του γηροκομείου ήταν πολύ ενθουσιασμένο να τους βλέπει και τους δύο ξανά μαζί. Ήταν μια ευτυχισμένη μέρα για όλους μας. Και οι δυο τους είναι εκπληκτικοί άνθρωποι κι ακόμη τρελά ερωτευμένοι. Ελπίζουν σύντομα να είναι και πάλι μαζί» λέει η Χόλι Μπιλς, από τις κοινωνικές υπηρεσίες του γηροκομείου Χάρμαρ Βίλαντζ.
Ήταν μια «κόλαση» είπε ο 96χρονος Τζόσεφ περιγράφοντας τον καιρό που έζησε μακριά από την πολυαγαπημένη του γυναίκα, αλλά νιώθει ευγνώμων για “τη φροντίδα που έλαβε η Μάργκαρετ”.
«Ήταν πολύ δύσκολο να μην μπορώ να βλέπω τον Τζόε» είπε συγκινημένη η Μάργκαρετ.
[fbcomments]