Τρίτη 03.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παρατείνεται το lockdown στους δήμους Καρδίτσας και Σκιάθου

26.03.2021 /

Παρατείνεται το lockdown για τους δήμους Καρδίτσας και Σκιάθου, που παραμένουν στο βαθύ κόκκινο, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Υπενθυμίζεται πως για σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε στην Καρδίτσα 38 κρούσματα

Πιο συγκεκριμένα, νέα παράταση του lockdown ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση την Παρασκευή 26 Μαρτίου, ενώ προηγουμένως είχε συνεδριάσει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Το lockdown παρατείνεται μέχρι τις 5 Απριλίου 2021 σε Αττική και Θεσσαλονίκη, όπως και στις άλλες περιοχές της χώρας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνησε κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα και η αύξηση των κρουσμάτων, δεν επιτρέπουν επί του παρόντος περαιτέρω χαλάρωση κι έτσι παρατείνεται η καραντίνα για μία εβδομάδα. Η επιτροπή των επιστημόνων θα συνεδριάσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας για να συζητήσει για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, για τις διαδημοτικές μετακινήσεις και τα σχολεία, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.