Τετάρτη 30.11.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θεσσαλία: Τέσσερα τα κρούσματα σε ΜΕΘ – Κανένας νεκρός

04.04.2020

Τέσσερα είναι τα βαριά περιστατικά του κορονοϊού στη Θεσσαλία, που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, δύο στο Γενικό και δύο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο… Πρόκειται για τρεις άντρες και μία γυναίκα, ένας Λαρισαίος 67 χρονών που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ στο ΓΝΛ, μία 72χρονη Λαρισαία επίσης στη ΜΕΘ του ΓΝΛ και ένας Λαρισαίος και ο 77χρονος Γερμανός τουρίστας από το Ν. Πήλιο στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού, τον οποίο δυστυχώς ιστοσελίδα της Λάρισας τον ήθελε νεκρό, αναγκάζοντας μάλιστα την Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας να παρέμβει με ανακοίνωσή της.

Το σύνολο των καταγεγραμμένων κρουσμάτων είναι μέχρι στιγμής 20 στη Θεσσαλία, 18 στη Λάρισα με πιο πρόσφατο αυτό του Τυρναβίτη ιδιώτη γιατρού και δύο στο Βόλο, ενώ δεν εχουμε κρούσματα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Την ίδια στιγμή εκκρεμούν τα αποτελέσματα από διάφορα ύποπτα περιστατικά στα τρία νοσοκομεία δύο στη Λάρισα και ένα στο Βόλο, ενώ σε γενικές γραμμές είναι αργός ο ρυθμός της έκδοσης αποτελεσμάτων, λόγω της έλλειψης αντιδραστηρίων, όχι μόνο στη Λάρισα και τη Θεσσαλία, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα…

Σύμφωνα με στοιχεία του thessaliatv