Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Πολυτέκνων για την κοπή της πίτας

13.02.2015 /

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στον πολυχώρο «Thessalis».

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη και Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας κ. Χρυσόστομο Νάση (ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα), τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ντίνο Μπάρδα και Γιώργο Τσίγκα, καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χρήστο Γακόπουλο, που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τα καταστήματα (Τρικάλων και Καλαμπάκας) που στήριξαν την εκδήλωσή μας, προσφέροντας τα δώρα που μοιράστηκαν σε όλες τις οικογένειες με λαχειοφόρο (χωρίς αντίτιμο), και στην ορχήστρα που μας διασκέδασε αφιλοκερδώς.

Η παρουσία του κόσμου δικαίωσε την προσπάθειά μας για προσφορά του Συλλόγου και τη δουλειά που γίνεται σε πολλούς τομείς, δίνοντας ενθάρρυνση και δύναμη για ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες κατά τη νέα χρονιά.

 

Ευχόμαστε σε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας Καλή και Ευλογημένη Χρονιά, Υγεία,  Δύναμη και Ευτυχία!

 

                                   

                                                                                  ΤΟ Δ.Σ