Τετάρτη 03.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κοπή πίτας 2ου ΣΔΕ

03.02.2020 /

Ο νέος χρόνος ήδη άφησε πίσω του τον πρώτο μήνα… Στη λήξη σχεδόν του Γενάρη αποφασίσαμε να καλωσορίσουμε το 2020 κόβοντας στο σχολείο μας βασιλόπιτα, με την κοινή παραδοχή ότι η συγκέντρωση των μελών ενός συλλόγου ή μιας ομάδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μπορεί να είναι κάτι το καθιερωμένο και επομένως συμβατικό, δεν παύει όμως να είναι μια ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά τα μέλη, να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά και να συσφίξουν τις σχέσεις τους.
Στο σχολείο των φυλακών όλες αυτές οι στιγμές αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα και συγκίνηση για όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και προσκεκλημένους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αφού όλοι από κοινού ενώνουν τις ευχές για καλή τύχη και κυρίως ελευθερία, επανένταξη κι επανένωση με τις οικογένειες. Την εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο σύμβουλος της Περιφέρειας κ. Κωνσταντίνος Μπάρδας ο οποίος ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία.
Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο «Φίλες της Αγάπης» που φρόντισαν και ανέλαβαν για άλλη μια φορά το κόστος της εκδήλωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ότι αγαπούν και νοιάζονται το σχολείο, καθώς και το φούρνο ‘’Elli’s Bakery” για την ευγενική προσφορά τους.