Παρασκευή 24.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νίκος εναντίον… Νίκου μέχρι τελικής πτώσεως στη ΝΟΔΕ Τρικάλων

06.03.2017

Κόντρα χωρίς τέλος φαίνεται να είναι αυτή του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Μουζακιάρη και του τομεάρχη Οργανωτικού της Ν.Δ. στα Τρίκαλα. Η διαμάχη ξέσπασε όταν με δηλώσεις του στον Ενεργό Πολίτη πριν 10 μέρες (δείτε εδώ http://energospolitis.gr/trikala-nea-dimokratia-mouzakiaris/) ζήτησε την παραίτηση του τομεάρχη λέγοντας πως δίχασε τη ΝΟΔΕ. Αντί της παραίτηση όμως προχθές ο Νίκος Καρδούλας έτεινε χείρα φιλίας στον κ. Μουζακιάρη ξανακαλώντας τον στις συνεδριάσεις του οργάνου της Ν.Δ. στο νομό, κάτι που αρνήθηκε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην πρόεδρος, επιμένοντας στις κατηγορίες.

Σε δηλώσεις για την αποστασιοποίηση του από τις εκδηλώσεις της τοπικής Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σήμερα το πρωί στη Λέσχη 97,6 ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τώρα κάνει πρόσκληση ο Καρδούλας; Ποιος είναι και που ήταν; Κάποια γραμμάτια ξεπληρώνει και είναι τώρα τομεάρχης. Όσο είναι αυτός ο άνθρωπος εκεί εγώ δεν συμμετέχω σε καμία εκδήλωση και θέλω όχι μόνο την παραίτηση του αλλά και δημόσια συγγνώμη. Έχει διχάσει τη ΝΟΔΕ και υπάρχουν κι άλλα στελέχη που ζητούν την παραίτηση του. Το ότι δεν μετέχω είναι προσωπική μου επιλογή, που όμως κάποιοι άλλοι τη δημιούργησαν. Τώρα που βρήκανε τα δύσκολα κάνουν ανοιχτές δηλώσεις να επανέλθει ο Μουζακιάρης. Ο κύριος Καρδούλας που αμφισβητούσε την ΟΝΝΕΔ τώρα πήγε κι έκοψε την πίτα μαζί τους.

Δυο τρεις συγκεντρώσεις έχουν γίνει μόνο από τη ΝΟΔΕ και τίποτε άλλο. Κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εκδηλώσεις που είναι με την πλάτη στον τοίχο, ήρθαν Υπουργοί στα Τρίκαλα και δεν βγήκε ούτε μια ανακοίνωση από την τοπική Νέα Δημοκρατία. Ένα χρόνο μετά την εκλογή της νέας διοίκησης θεωρώ ότι υπολειτουργεί, δεν έχει καλυτερεύσει τίποτα όσον αφορά τις οργανώσεις. Δεν θέλω να φέρω γκρίνια στην τοπική Ν.Δ. , η καλή κριτική γίνεται μπας και ξυπνήσουν και πάνε μπροστά. Εγώ έχω τη διάθεση να βοηθήσω τη Νέα Δημοκρατία ,δεν έχω φύγει από το κόμμα, όμως σε τοπικό επίπεδο δεν μπορώ να μετέχω στις συγκεντρώσεις όσο υπάρχει ο κύριος Καρδούλας».