Κυριακή 19.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Σφάχτηκαν” για τα μάτια του Ηλία Παπανικολάου – Ανόητο χαρακτήρισε ο Παπαστεργίου τον Παπαθανασίου

10.08.2021

«Μαχαίρια» με σκληρές εκφράσεις ανταλλαξαν μέσω facebook ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου με τον πρώην επικεφαλή του «Φυσάει Κόντρα» Δημήτρη Παπαθανασίου, με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου για το γεγονός της οδήγησης αυτοκινήτου της πολιτικής προστασίας  από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο, οδηγός του Προέδρου της ΚΕΔΕ Ηλία Παπανικολάου.

Ο δήμαρχος έδωσε… ιδιωτικός εξηγήσεις (γιατί άραγε, οι πολίτες δεν έχουν δικαίωμα να μάθουν;) και μετά την επιμονή του Παπαθανασίου, τον χαρακτήρισε… Ανόητο.

Οι αναρτήσεις

Παπαθανασίου: Από πότε, επιχειρηματίας, πρώην δημοτικός σύμβουλος, οδηγός του Προέδρου της ΚΕΔΕ, οδηγεί αυτοκίνητο της πολιτικής προστασίας κατευθυνόμενος προφανώς στο χωριό του;;;

Dimitris Papastergiou

Το κακό δεν είναι ότι ο Δημήτρης γράφει ο,τι του κατέβει στο κεφάλι. Συνηθισμενοι είμαστε. Το κακό είναι ότι τον ενημέρωσα ιδιωτικά ότι αυτό που γράφει είναι ψέμα και δυστυχώς δεν έχει το θάρρος να το διορθώσει. Του δίνω τουλάχιστον 1 like για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του.

Δημήτρης Παπαθανασίου

Dimitris Papastergiou το αυτοκίνητο της πολιτικής προστασίας του Δήμου φρεσκογυαλισμένο (και προφανώς όχι βγαλμένο από το πεδίο των πυρκαγιών) στις 9 και 10 το πρωί πέρασε από μπροστά μου σε κεντρικό σημείο της πόλης και ΔΕΝ το οδηγούσε υπάλληλος της πολιτικής προστασίας του Δήμου, αλλά πρώην αιρετός που μάλιστα χαριεντίζονταν χασκογελώντας στο κινητό. Ο Δήμος και η περιουσία του δεν είναι τσιφλίκι κανενός.Για τις βόλτες σας να χρησιμοποιείτε τα ιδιωτικά σας αυτοκίνητα.

Dimitris Papastergiou

Δημήτρης Παπαθανασίου ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ανόητος επιμένει. Δυστυχώς  αντί συγγνώμης, επέλεξες το τρίτο.

Δημήτρης Παπαθανασίου

Dimitris Papastergiou ο Κούλης λεει στα διαγγέλματα του κάτι τέτοια ωραία….

Στην αντιπαράθεση μπήκε και ο θιγόμενος Ηλίας Παπανικολάου:

Ilias Papanikolaou

Δημήτρη επειδη ” φωτογραφίζεις” εμένα ,αν και ποιό καλά με απέδωσε ο Evangelos Tselios 😂😂😂 θέλω να σου πω ότι κάνεις τεραστιο λάθος και καλό θα ήταν να διορθώσεις την ανάρτησή σου! Αν δεν το κάνεις,θα γίνω αγενής και θα σου πω ότι είσαι απλά ένα troll και γράφεις μ@λ@κιες

Δημήτρης Παπαθανασίου

Ilias Papanikolaou είσαι εσύ οδηγός του προέδρου της ΚΕΔΕ;;;Πέφτω από τα σύννεφα…