Παρασκευή 15.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Όχι ρε τσογλάνια των καναλιών «δεν» έσκασαν τα λάστιχα

27.02.2017

Του Χρήστου Κοντού

Εμετική ήταν η προσπάθεια κάποιων «δημοσιογράφων» να περάσουν ντε και καλά και την
πιθανότητα να έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου που πήρε στον άλλον κόσμο ένα τρίχρονο αγοράκι, την μητέρα του και τον φίλο του εγκληματία οδηγού της «Πόρσε».
Προφανώς και δεν γνωρίζω αν όντως έσκασα τα λάστιχα του μοιραίου αυτοκινήτου και μπορεί να είναι και έτσι… Όμως ένα αυτοκίνητο το οποίο τερματίζει πολύ πάνω από 200 χιλιόμετρα στην Εθνική οδό, δεν είναι παρά μια κινούμενη βόμβα, όπως αποδείχθηκε πως τελικά έτσι ήταν.

Από το σημείο όμως αυτό, μέχρι το να προσπαθούν όσοι ταΐζονται από τον μπαμπά (δεν ξέρω αν το θέλει και ο ίδιος ή οι κολαούζοι το κάνουν από μόνοι τους), να βάλλουν μετ’ επιτάσεως στο κάδρο και την περίπτωση των σκασμένων ελαστικών, τα πράγματα απέχουν παρασάγγας.

Μάλιστα σε ένα κανάλι, ενώ ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ δήλωνε πως η αστυνομία δίνει πέραν της υπερβολικής ταχύτητας, ως πιθανότερη αιτία κάτι να του απέσπασε την προσοχή όπως η αλλαγή ενός cd, η παρουσιάστρια επέμενε πως μπορεί όμως να έσκασαν και τα λάστιχα.

Την ίδια ώρα όμως πουλούσαν ότι φωτογραφία βρήκαν στο facebook από τα θύματα της τραγωδίας και ότι δήλωση μπορεί να έκανε ο μπάρμπας από το χωριό ή ο μακρινός συγγενής.

Και στην άλλη άκρη… στον δέκτη της τηλεόρασης, αχόρταγοι οι τηλεθεατές αν θέλουν κι άλλο αίμα, γιατί χρήμα είχε η υπόθεση μια και ο οδηγός ήταν γιος του ιδιοκτήτη των «Τζάμπο», αν είχε και σεξ θα είχε κλείσει το τρίπτυχο της σύγχρονης δημοσιογραφίας στην Ελλάδα: Αίμα, χρήμα, σπέρμα.

Ε! όχι ρε τσογλάνια, δεν είναι όλα ένα… παιχνίδι πολυκαταστήματος σε αυτή τη χώρα.