Τρίτη 27.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μας χρεοκόπησαν… και τώρα ζητούν τα ρέστα

23.10.2017

Την ώρα που το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα διάγει τις πιο μαύρες του μέρες, την ώρα που οι πολιτικοί και η πολιτική είναι ανύπαρκτα στη συνείδηση της πλειοψηφίας των πολιτών… αυτή την ώρα ήρθε η Δικαιοσύνη που επίσης είναι στο ναδίρ της αξιοπιστίας της, να δικαιώσει τους συνταξιούχους βουλευτές που προσέφυγαν από το 2009 και μετά και επιστρέψει τις μισθολογικές και συνταξιοδοτικές διαφορές που προκύπτουν για τους βουλευτές, από την εξίσωση των αποδοχών τους με εκείνες του προέδρου του Αρείου Πάγου.

Το ποσό που ξεκινά από τα 15 εκατ. ευρώ, μπορεί να φτάσει και τα 50, ανάλογα με το πόσοι ακόμη συνταξιούχοι βουλευτές ή οι χήρες τους θα μπούνε στον… χορό.

Πολιτική και Δικαιοσύνη αγκαλιά… Την ίδια ώρα που ο κοσμάκης ψάχνει στους κάδους απορριμμάτων για λίγη τροφή, παιδιά που διαβάζουν με κερί γιατί η ΔΕΗ τους έχεις κόψει το ρεύμα, άστεγοι που βρέθηκαν στο δρόμο γιατί κάποια παγερή αίθουσα Δικαστηρίου τους στέρησε το σπίτι.

Είναι οι βουλευτές που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, είναι οι βουλευτές που τελικά ακόμη και σήμερα δεν έχουν ιερό και όσιο, αφού όχι μόνο προσέφεραν τις χείριστες υπηρεσίες στην πατρίδα τους (την χρεοκόπησαν τι άλλο;) ζητούν τώρα και τα ρέστα…

Μερικά ονόματα εξ αυτών; Άκης Τσοχατζόπουλος, Τ. Μαντέλης, Γ. Ανωμερίτης, Γ. Δρυς, Ελισ. Παπαζώη, Π. Δούκας, Ελ. Ζαγορίτης, Αν. Καραμάριος, Θ. Κασίμης, Ν. Κατσαρός, Αντ. Φούσας κλπ

Να τους χαιρόμαστε!!!

Υ.Γ. Να ξεκαθαρίσουμε πως στα ονόματα που μέχρι τώρα είναι γνωστά, δεν υπάρχει κανενός Τρικαλινού… Κάτι είναι και αυτό!