Τρίτη 16.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Μπάρα

27.08.2016 /

Προφεστιβαλική εκδήλωση στη Μπάρα, στο παρκάκι απέναντι από το BREAK, την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 8 μμ. Διοργανώνει η ΚΝΕ Τρικάλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Το όμορφο ταξίδι του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, που ξεκίνησε εδώ και καιρό και αγκαλιάζει στο πέρασμά του πολλές πόλεις και γειτονιές της χώρας μας, συνεχίζεται.

Το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Τρικάλων διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση στη Μπάρα, στο παρκάκι απέναντι από το BREAK, την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 8 μμ.

Καλούμε κάθε νέο και νέα να έρθει μαζί μας στον αγώνα για να κερδίσουμε τη ζωή που μας στερούν!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει συναυλία με μαθητικό σχήμα και χαιρετισμό από μαθητή. Επίσης στο χώρο θα υπάρχει έκθεση συλλογικών εργασιών από μαθητές και θα λειτουργήσει βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Γιατί το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του  Οδηγητή είναι η μεγάλη γιορτή της νεολαίας! Είναι η γιορτή κάθε νέου που ονειρεύεται, κάθε νέου που αγωνιά για το μέλλον και διεκδικεί μια καλύτερη ζωή.

Το Φεστιβάλ μας πλέον αποτελεί «θεσμό» για τη νεολαία, αντέχει στο χρόνο, ανανεώνεται κι αναβαθμίζεται γιατί η «καρδιά» του είναι ο στόχος για τον οποίο παλεύουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ: η νέα σοσιαλιστική κοινωνία.

Εμπνεόμαστε από τους μεγάλους αγώνες του λαού μας και συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο! Μπροστά στο 2018, που το ΚΚΕ συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και δράσης και η ΚΝΕ τα 50 χρόνια, το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή μας φέρνει πιο κοντά με την ιστορία των αγώνων του λαού μας. Φέτος τιμάμε τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που η δράση του στα 1946-49 αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της ταξικής πάλης στην Ελλάδα κατά τον 20ο αιώνα.

Καλούμε κάθε νέο και νέα να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή! Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!»

[fbcomments]