Σάββατο 16.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Κληρώνει” σήμερα και αύριο για τις υποψηφίοτητες

05.01.2015

Σήμερα και αύριο… κληρώνει για την στελέχωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ αφού στις 10 το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής στο Διαρκές Συνέδριο, στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο με θέμα την προετοιμασία του κόμματος για την εκλογική μάχη.

Η εισηγητική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Προγραμματικό Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το βράδυ.

Σύμφωνα με την διαδικασία από τις λίστες των υποψηφίων θα καταρτιστεί το 70% των ψηφοδελτίων, ενώ ένα ποσοστό θα συμπληρωθεί με τις πολιτικές συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ (ΔΗΜΑΡ, Οικολόγοι Πράσινοι κλπ).

Στην Κεντρική Επιτροπή Ψηφοδελτίων συμμετέχουν ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας και οι κ.κ. Βίτσας, Λαφαζάνης, Κουρουμπλής, Δρίτσας και Κορωνάκης.

Η συνεδρίαση της Κ.Ε., προφανώς έχει και τοπικό ενδιαφέρον αφού πέραν των ονομάτων που πρότεινε η Ν.Ε. Τρικάλων, σίγουρα θα μπούνε στο τραπέζι και τα ονόματα των Γιώργου Οικονόμου και Γιώργου Παπασίμου.

Η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στην πρότασή της, περιλαμβάνει τους:

Χρήστο Αυγέρο, Βάσω Γάτσιου, Βασίλη Γεροδημόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη, Αθανάσιο Ευαγγελόπουλο, Δημήτρη Καπέλλα, Αγγέλα Κομπόλια, Μπάμπη Μουργελά, Χρήστο Μπουλογιώργο, Σάκη Παπαδόπουλο, Λέτα Σαλιάχη και Χρήστο Σιμορέλη.

Υπομονή μέχρι αύριο λοιπόν… που θα έχουμε την ανακοίνωσή τους.