Δευτέρα 11.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Kλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ στη Θεσσαλία

16.05.2016

Επιθεώρηση στα εργοτάξια της Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει αύριο και μεθαύριο η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο Θάνο Βούρδα.

Ειδικότερα κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ, με επικεφαλής τον Δ/ντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Θάνο Βούρδα, πραγματοποιεί αύριο Τρίτη 17 Μαΐου επίσκεψη στη Θεσσαλία, οπού θα διεξαχθεί σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και την Διαχειριστική Αρχή, αναφορικά με την προετοιμασία της ολοκλήρωσης του έργου των δύο κάτω διαβάσεων στις θέσεις Σαράγια και Γκαζέλο του Δήμου Τρικκαίων και την προετοιμασία έκδοσης πρόσκλησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο της Κατασκευής Ηλεκτροκίνησης, Σηματοδότησης – Τηλεδιοίκησης της υφιστάμενης μονής σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα.

Στις 15:00 ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ θα επισκεφτεί τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας και στις 18:00 το απόγευμα το κλιμάκιο θα επιθεωρήσει την πρόοδο εργασιών στο Γκαζέλο Τρικάλων.

Την Τέταρτη 18 Μαΐου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο εργοτάξιο της Σιδηροδρομικής Γέφυρας 26 η οποία είναι χαραδρογέφυρα στη θέση «Ξεριά» (χ.θ. 40+657,03). Πρόκειται για τεχνικό τριών ανοιγμάτων με χαλύβδινα τόξα και σύμμεικτο κατάστρωμα, συνολικού μήκους 405 μ και πλάτους 18 μ. Τέλος στις 16:00 το κλιμάκιο θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του Λιανοκλαδίου προκειμένου να διαπιστωθεί επί τόπου η πορεία των έργων.

Πηγή: thessalianews.gr

[fbcomments]