Κυριακή 05.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η ΚΛΙΑΦΑΣ χορηγός της Φανής Τζέλη

15.07.2021

Η ΚΛΙΑΦΑΣ και η Τρικαλινή πρωταθλήτρια του Ταεκβοντό Φανή Τζέλη, που θα εκπροσωπήσει τα Ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο, θα πορευτούν μαζί και τα επόμενα χρόνια, προάγοντας την ιδέα του «Ευ Αγωνίζεσθαι» στους Ελληνικούς και διεθνείς στίβους.

H συνεργασία της ταλαντούχου Ελληνίδας αθλήτριας με την εταιρεία δεν είναι πρόσφατη. Ανάγεται στο 2019, όταν η εταιρεία πιστεύοντας στις δυνατότητές της στήριξε αθόρυβα το όνειρό της πρόκρισής της στους Ολυμπιακούς αγώνες, αναλαμβάνοντας, για διάστημα δεκαεφτά μηνών, τη χορηγία της επίμονης προετοιμασίας της που την οδήγησε σήμερα στην παγκόσμια αφρόκρεμα του αθλήματος.

Η νεαρή πρωταθλήτρια, φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, δεν το λησμόνησε ποτέ και μετά το Ολυμπιακό εισιτήριο, στη Βουλγαρία, τον περασμένο Μάϊο, βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του ομίλου για να ευχαριστήσει τη διοίκηση και να δηλώσει την πρόθεσή της να συνεχίσουμε μαζί, όπως και έγινε. Τη συνόδευαν ο προπονητής της Νίκος Παϊταρίδης και η γραμματέας του Συλλόγου Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων (ΣΟΑΤ) Στέλλα Τάσιου.

Η ίδια, που μεγάλωσε και κατοικεί λίγες εκατοντάδες μέτρα από το εργοστάσιο της ΚΛΙΑΦΑΣ στο Μεγαλοχώρι, δήλωσε ευτυχισμένη για τη συνεργασία της με την ιστορική Τρικαλινή επιχείρηση.

Η ΚΛΙΑΦΑΣ θα είναι στο πλάι της όχι μόνο στο Τόκυο, ευελπιστεί και στο Παρίσι το 2024, αλλά και σε όλους τους ενδιάμεσους αγωνιστικούς προορισμούς της.

Η δροσιά της ΚΛΙΑΦΑΣ και οι ευχές των Ελλήνων θα τη συνοδεύουν στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Καλή επιτυχία Φανή