Δευτέρα 09.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κλειστός ο Ε65 στον κόμβο της Καρδίτσας – Ξεκινά η κινητοποίηση των αγροτών

22.01.2018 /

Πρεμιέρα αγροτικών κινητοποιήσεων σήμερα Δευτέρα (22/1) στην Καρδίτσα με τους αγρότες να «ανεβάζουν» για πρώτη φορά τα τρακτέρ τους στον Ε65 στο ύψος του «Δέλτα» όπως είχε γνωστοποιηθεί από την περασμένη εβδομάδα από την ΕΟΑΣΚ.

 

12:00 Η αστυνομία έχει δώσει εντολή να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον Ε65 στον κόμβο της Καρδίτσας. Όσα οχήματα κινούνται στον Ε65 θα βγαίνουν υποχρεωτικά σε προηγούμενους κόμβους καθώς τα πρώτα τρακτέρ των αγροτών έχουν φθάσει και σε λίγη ώρα θα τους επιτραπεί να ανέβουν πάνω στον Ε65.

12:20: Τα τρακτερ πλέον ανεβαίνουν πάνω στον Ε65 και παρατάσσονται πλευρικά και προς τις δύο κατευθύνσεις.

12:50 Συνεχίζεται η προσέλευση των αγροτικών μηχανημάτων στον Ε65 ενώ δεν έχει γίνει κάποια δήλωση από πλευράς της ΕΟΑΣΚ.

13:25 Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας για την διακοπή της κυκλοφορίας:

….ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Σήµερα ∆ευτέρα (22-01-2018) από ώρα 12:00 και για όσο χρονικό διάστηµα απαιτηθεί, την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχηµάτων στο τµήµα του Αυτοκινητόδροµου Ε-65 από Α/Κ Προαστίου(97Χ/Θ) µέχρι Α/Κ Σοφάδων(73Χ/Θ) και στα δύο ρεύµατα κυκλοφορίας.

β. Κατά την διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδροµές ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαµία:

Όλα τα οχήµατα θα εκτρέπονται από τον κόµβο Προαστίου, µέσω της συνδετήριας οδού Αγ.Τριάδος µε τον Ε-65 προς την περιφερειακή οδό Αγ.Τριάδας και στην συνέχεια κίνηση στην Επαρχιακή Οδό Προαστίου-Αγ.Τριάδας-Καρδίτσας και ακολούθως στην Ε.Ο.Τρικάλων-Καρδίτσας-Ν.Μοναστηρίου και είσοδο στον Ε-65 από τον κόµβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου)

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:

Όλα τα οχήµατα θα εκτρέπονται από τον κόµβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς την συνδετήρια οδό του Ε-65 µε την Ε.Ο. Ν.Μοναστηρίου Καρδίτσας-Τρικάλων έως τέρµα (Τρίκαλα)

KarditsaLive.Net