Τετάρτη 27.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κλειστή η έξοδος προς Λάρισα στη Νικαία

08.02.2019

Κλειστή από το απόγευμα στις 4.30 είναι και η έξοδος προς Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας, στο πλαίσιο κλιμάκωσης του αγώνα των αγροτών οι οποίοι ετοιμάζονται αύριο να μεταβούν στα Τέμπη.

Σήμερα λίγο πριν  το μεσημέρι έφτασαν και ενισχύσεις με τρακτέρ από την περιοχή της Φαλάνης, ενώ η έκπληξη ήταν η επίσκεψη  το απόγευμα στο μπλόκο της Νίκαιας, του πρόέδρου της ΕΟΑΣ Καρδίτσας Βαγγέλη Μπούτα , ο οποίος είχε το τελευταιο διάστημα περιπέτεια υγείας.

Οι αγρότες που ετοιμάζονται αύριο για στρατηγική κίνηση άσκησης πίεσης προς την κυβέρνηση, προκειμένου να τους δεχτεί κλιμάκιο με επικεφαλής ον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη, πήραν κουράγιο από την εμφάνιση του «στρατηγού του κάμπου» που είναι ο ζωντανός θρύλλος των μπλόκων. Μιλώντας το μεσημέρι στο Μαγκαζίνο της Θεσαλίας ο Γιάννης Κουκούτσης, απηύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα και σε όλους τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής των δήμων Τυρνάβου, Τεμπών και Κιλελέρ, να ενώσουν αύριο τις δυναμεις τους με τη φάλαγγα τρακτέρ που θα ξεκινήσει από τη Νίκαια για τα Τέμπη.

 Και νέες διώξεις από τον εισαγγελέα

Εντωμεταξύαπό την εισαγγελία Λάρισας έφτσαν και νές διώξεις προς αγρότες για τη συμμετοχή τους στο μπλόκο της Νίκαιας, όπως μας αποκάλυψε ο Γιάννης Κουκούτσης, που μαζί με τους υπόλοιπους 9 διώκεται εκ νεου…

 

Οι

Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Σε συνέχεια του από (28-01-2019) Δελτίου Τύπου, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, από σήμερα Παρασκευή (08-02-2019) και ώρα 16.35 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, τροποποιούνται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
• Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918)