Σάββατο 14.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα

09.01.2019

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο Δήμος Τρικκαίων σχετικά με την αυριανή λειτουργία των σχολείων, μετά και το σημερινό του …πάθημα.

Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι Δήμου του Νομού προχώρησαν σε έγκαιρη ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Καλαμπάκα

Από τον Δήμο Μετεώρων ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, λόγω της νέας χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που εξακολουθούν να καταγράφονται στην περιοχή.

Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Πύλη

Την ίδια ώρα, με απόφαση του Δημάρχου αύριο δεν θα λειτουργήσουν λόγω παγετού ούτε οι Σχολικές Μονάδες  Πρωτοβάθμιας  και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Πύλης

Εφιστάται δε, η προσοχή στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων για τυχόν βλάβες στη θέρμανση, στην ύδρευση και την άμεση αποκατάστασή τους, ώστε να υπάρχει απάλειψη των προβλημάτων.

Φαρκαδόνα

Όσον αφορά την περιοχή της Φαρκαδόνας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «ο Δήμος έχοντας ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών και λαμβάνοντας υπόψη τον παγετό και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή μας, αποφάσισε τα Σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί να παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη».