Κυριακή 11.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κλείνει ψηφοδέλτιο το… ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ

07.01.2015 /

Πυρετός διεργασιών τόσο για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου, όσο και για την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος με την ενοικίαση εκλογικού κέντρου, επικρατεί στο εναπομείναν… ΠΑΣΟΚ.

Ηδη πέραν των ονομάτων των Παναγιώτη Πάτρα και Κώστα Φαμίση που είναι σίγουροι, σχεδόν βέβαια θεωρείται η συμμετοχή του Χρήστου Γατσέλη. Από δω και μετά τα ονόματα που έχει γίνει κρούση και παίζουν είναι αυτά του Κώστα Κρεμμύδα, του Μάκη Ιακωβάκη και του Απόστολου Ντέρη.

Αυτός όμως που δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις είναι ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Λάππας που θα είναι και το «βαρύ» όνομα του ψηφοδελτίου, χωρίς φυσικά να αποκλείεται η συμμετοχή ακόμη και της Σούλας Μερεντίτη, αφού το τεράστιο πρόβλημα είναι η εξεύρεση των γυναικών. Μέχρι στιγμής αυτή που έχει δεχθεί πρόταση και μπορεί να πει το ναι, είναι η Μαρία Βαΐου.

Παράλληλα η συντονιστική επιτροπή αναζητά χώρο όπου θα στεγαστεί το εκλογικό κέντρο το οποίο θα στεγάσει όλους τους υποψηφίους μιας και απόφαση είναι να μην υπάρξουν γραφεία ξεχωριστά, αλλά ούτε και μεμονωμένες συγκεντρώσεις.

[fbcomments]