Τρίτη 26.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στην αντεπίθεση με συγκεντρώσεις το ΚΚΕ Τρικάλων

19.09.2016

Με σύνθημα, με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση η Τ.Ε. Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα, διοργανώνοντας, περιοδείες, επισκέψεις & συγκεντρώσεις στα χωριά και τις κωμοπόλεις του νομού, αναδεικνύοντας μέσα από αυτές τα λαϊκά προβλήματα, προβάλλοντας παράλληλα την πολιτική πρόταση διεξόδου που προτείνει το ΚΚΕ, για μια άλλη ανάπτυξη που θα ικανοποιεί το σύνολο των σύγχρονων λαϊκών αναγκών σύμφωνα με τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η επιστήμη & η τεχνολογία, η παραγωγικότητα της εργασίας και οι μεγάλες πλουτοπαραγωγικές πηγές και δυνατότητες της χώρας. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που βλέπετε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, που έχετε διάθεση να συγκρουστείτε με τη μοιρολατρία & τις μειωμένες απαιτήσεις, σας λέμε ότι το μόνο κόμμα που μπορεί να σας εκφράσει είναι το ΚΚΕ.

Συμπόρευση με το ΚΚΕ να βαδίσουμε μαζί με κοινό αγώνα, για να ζωντανέψει η ελπίδα & η αισιοδοξία, με κοινωνική συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.

Τα πρόγραμμα των περιοδειών & συγκεντρώσεων

  • Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 10 πμ περιοδεία στη λαϊκή & τα καταστήματα της Οιχαλίας κλιμάκιο της Τ.Ε. αποτελούμενο από τον Αλ. Νταούλα & τον Απόστ. Ζάχο.

Καλαμπάκα Συγκέντρωση στην ταβέρνα «Δούρειος» δίπλα στο ΚΤΕΛ στις 8 μμ ομιλητής Αχιλ. Κανταρτζής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

  • Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 10 πμ στην Πύλη περιοδεία στη λαϊκή & τις υπηρεσίες του Δήμου από τον Απόστ. Ζάχο μέλος της Τ.Ε.

Πρόδρομος 7,30 μμ στο καφενείο «Καμπλιώνη» με ομιλήτρια την Ελένη Κοτούπα μέλος του Γ.Π. θεσσαλίας.

Φήκη 8 μμ στο καφενείο «Μπέσσα» με ομιλητή τον Αχιλ. Κανταρτζή

–  Σάββατο στο 42ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ με ομιλητή τον Γιώργο Λαμπρούλη Βουλευτή του  ΚΚΕ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ