Τρίτη 24.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΚΚΕ για Στ. Νταούλα: Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό…

18.05.2017

Με γκεμπελίστικου τύπου τακτικές, δοκιμασμένες  στο παρελθόν από  στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (όπως Άδωνης Γεωργιάδης ,Θόδωρος Πάγκαλος , Τσουκάτος κα) , διάλεξε ο  γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ  Σταύρος Νταούλας για να επιτεθεί στις εργατικές-λαϊκές κινητοποιήσεις  ,καθώς και σε στελέχη και μέλη  του ΚΚΕ που συμμετέχουν σ’ αυτές . Ανήμερα, μάλιστα, της πανελλαδικής απεργίας “ζήλεψε τη δόξα” τόσων και τόσων προβοκατόρων, ανακαλύπτοντας  ,κι αυτός με τη σειρά του,  τον “κομμουνιστικό δάκτυλο” πίσω από τις κινητοποιήσεις εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων. Ήταν μια γραφική και ατυχής προσπάθεια να σκεπάσει  τη μπόχα που αναδύεται  στο κόμμα του από τη βρώμικη δουλειά που έχει αναλάβει με την ψήφιση και εφαρμογή μνημονίων και μέτρων βαρβαρότητας προς όφελος  και λογαριασμό των  επιχειρηματικών ομίλων.

Δεν  ξέραμε από πότε τα εργατικά σωματεία  για να διαμαρτυρηθούν απέναντι στους   πολιτικούς εκπροσώπους της βαρβαρότητας , για να διοργανώνουν συγκεντρώσεις και απεργίες θα  ‘πρεπε να πάρουν την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ ;  Δεν ξέραμε από πότε οι    κομμουνιστές για να εγγραφούν και να δράσουν στα σωματεία και στους μαζικούς φορείς του λαϊκού κινήματος θα  ‘πρεπε  να έχουν την έγκριση του κ.Νταούλα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;

Αλλά εκεί καταλήγει όποιος κάνει πολλές μετάνοιες στο κεφάλαιο και τους θεσμούς του. Από το πολύ το σκύψιμο της μέσης τον παίρνει η κουτρουβάλα και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Τότε δε σε γλυτώνουν ούτε οι “αριστερές” κορώνες, ούτε οι επικλήσεις   “αριστεροσύνης”.

ΤΡΙΚΑΛΑ  17/5/2017                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ