Πέμπτη 04.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

3χρονο κοριτσάκι έσωσε τον πατέρα του με το κινητό

21.07.2018 /

Όταν η 3χρονη Molly McCabe είδε τον μπαμπά της να πέφτει από τον καναπέ στο πάτωμα του σπιτιού τους, στο Γουίντσεστερ της Βιρτζίνια πριν από δύο εβδομάδες θεώρησε ότι ήταν απλώς ένα παιχνίδι που συνήθιζε να παίζει μαζί της.
Όσο όμως η ώρα περνούσε και ο μπαμπάς της παρέμενε ακίνητος στο πάτωμα, η μικρή τρομαγμένη άρχισε να κλαίει και να παρακαλεί τον μπαμπά της να απαντήσει στις εκκλήσεις της: «Μπαμπά, σήκω πάνω, μπαμπά τι συμβαίνει;»
Αμέσως μετά άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία FaceTime κάλεσε τη μαμά της που βρισκόταν στη δουλειά.
Μόλις εκείνη απάντησε, η μικρή Molly κλαίγοντας έστρεψε την εμπρόσθια κάμερα του κινητού στον αναίσθητο μπαμπά της φωνάζοντας «Μπαμπά, μπαμπά! Κοίτα τον μπαμπά» δήλωσε η μητέρα της στο αμερικανικό δίκτυο ABC.
Όταν η μητέρα της Molly, που τυγχάνει να είναι νοσοκόμα και να εργάζεται σε περιστατικά που χρήζουν εντατικής φροντίδας, αντίκρισε τον αναίσθητο σύζυγο της, κάλεσε γείτονες και φίλους να σπεύσουν στο σημείο και εκείνοι με τη σειρά τους τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Τρέβορ είχε υποστεί θρόμβωση σε μία αρτηρία του εγκεφάλου του, μία κατάσταση από την οποία ελάχιστοι άνθρωποι επιβιώνουν και προχώρησαν άμεσα σε επέμβαση
Πηγή: http://www.skai.gr/