Πέμπτη 28.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κίνηση αλληλεγγύης από τους συνδημότες στην Αθήνα – Έρχεται ολόκληρο φορτηγό για τους πλημμυροπαθείς της Φαρκαδόνας

10.09.2023 /

Στην Αθήνα χθες 9 Σεπτεμβρίου 2023, εντελώς αυθόρμητα πέραν πολιτικών παρατάξεων, πεποιθήσεων, και πιστεύω, συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία του Μετρό Αγίας Παρασκευής, άνθρωποι από τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας για να κάνουμε το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος που είναι μακριά από τη Φαρκαδόνα αυτή τη στιγμή.

Με ένα κάλεσμα στα Social Media καταφέραμε κάτι που δεν περιμέναμε ούτε οι ίδιοι. Καταφέραμε να συλλέξουμε 2 καρότσες με είδη πρώτης ανάγκης για τους συγχωριανούς μας. Δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αγάπη μας για όλους αυτούς. Το φορτηγό αυτή τη στιγμή είναι καθ’ οδόν και τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου περίπου στις 4 η ώρα θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Φαρκαδόνας.

Έχουν ενημερωθεί για την άφιξή του ο εφημέριος Πάτερ Αθανάσιος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Φαρκαδόνας Θάνος Κούτσικος, οι οποίοι βρίσκονται σε μεταξύ τους επικοινωνία, για την αμερόληπτη διανομή των πραγμάτων στους συγχωριανούς μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ. ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ. ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ Ομάδα στο Facebook: Φαρκαδόνα S.O.S

Υγ. Ευχαριστούμε την Κάβα Τσινα για παροχή του Φορτηγού που μεταφέρει τα πράγματα.

 

 

KRHNH LIVE.gr

[fbcomments]