Δευτέρα 15.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνεχίζεται ο Δημοτικός Κινηματογράφος στην Πύλη

29.12.2022 /

29/12/2022

 

Το Soul, ακολουθεί τον Τζο, έναν δάσκαλο μουσικής, του οποίου όνειρο ήταν να γίνει μέλος μιας μπάντας και να παίζει μουσική στο jazzclub, HalfNote.

Το μαγικό άγγιγμα της Pixar μετατρέπει μια απλή ιστορία δεύτερης ευκαιρίας σε ένα εγκεφαλικό, κομψό, πολυεπίπεδο, μελωδικό και διασκεδαστικότατοσινε-ταξίδι στην αχαρτογράφητη χώρα της ανθρώπινης επιθυμίας. Όσκαρ μουσικής και καλύτερου animation. Προβάλλεται με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3D.

30/12/2022

Πάντα στο Κόκκινο

Ημερομηνία κυκλοφορίας:

10 Μαρτίου 2022

Κατηγορία:

Κινούμενα Σχέδια, Παιδικές & Οικογενειακές

Στην ταινία «Πάντα στο Κόκκινο» των Disney και Pixar πρωταγωνιστεί μια αδέξια αλλά με αρκετή αυτοπεποίθηση 13άχρονη που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο καθήκον της ευσυνείδητης κόρης και των χαοτικών συναισθημάτων που προκαλεί η εφηβεία.

Η Μινγκ είναι μια προστατευτική, σχεδόν αυταρχική μητέρα που δε φεύγει ποτέ από το πλευρό της κόρης της, ό,τι χειρότερο δηλαδή για μια έφηβη. Και σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι αλλαγές στα ενδιαφέροντα, στις σχέσεις και στο σώμα της, όποτε έχει έντονα συναισθήματα (σχεδόν ΠΑΝΤΑ), μεταμορφώνεται σ’ένα γιγάντιο κόκκινο πάντα! Από τη βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτιδαΝτόμιΣι (ταινία μικρού μήκους «Μπάο» της Pixar) και την παραγωγό Λίντσεϊ Κόλινς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

[fbcomments]