Σάββατο 10.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σάλος με τον Κικίλια: Φήμες θέλουν να προσέλαβε ως σύμβουλο την κόρη της Μπαλατσινού

14.11.2022 /

Σάλος δημιουργήθηκε από πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με την εργασία της μεγάλης κόρης της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλίας Κωστοπούλου, η οποία εμφανιζόταν στο LinkedIn να εργάζεται για την ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα ως ειδική σύμβουλος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

Κύκλοι του υπουργείο Τουρισμού ωστόσο, διαψεύδουν το γεγονός αυτό κατηγορηματικά, επισημαίνοντας ότι:

“Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν διορισμού της κας Αμαλίας Κωστοπούλου στο Υπουργείου Τουρισμού είναι απολύτως ψευδείς. Δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας της κας Κωστοπούλου με το Υπουργείο Τουρισμού”.

Πάντως δεν φαίνεται να προκύπτει έμμισθη σχέση της με το υπουργείο, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, η 25χρονη μάλλον θέλησε να επιδείξει ένα πιο “βαρύ” βιογραφικό στο προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα, επικαλούμενη κάποιου είδους συμβουλευτική σχέση με την κυβέρνηση. Ωστόσο το γεγονός ότι η κόρη της συζύγου του υπουργού Τουρισμού δηλώνει “ειδική σύμβουλος” στο υπουργείο συνιστά πολιτικό ζήτημα που χρειαζόταν απαντήσεις.

Η ίδια διαμένει στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια και φέρεται να προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες σε τομείς του ενδιαφέροντός της.

Οι αναρτήσεις της

Αμαλία Κωστοπούλου: Διορίστηκε στο υπουργείο Τουρισμού η κόρη της Μπαλατσινού; - Οι αναρτήσεις της και η επίσημη απάντηση
11