Παρασκευή 19.04.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Ζουν» και οργανώνονται οι Τρικαλινοί Παπανδρεϊκοί

28.05.2015

Παρά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές, που δεν επέτρεψε στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ούτε καν την είσοδό του στη Βουλή, τα στελέχη και οι φίλοι του όμως εντούτοις εξακολουθούν να συγκεντρώνονται, να συσκέπτονται, να έχουν ρόλο και άποψη και να οργανώνουν το κίνημα ώστε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Έτσι και στα Τρίκαλα οργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ολομέλεια του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιο, η οποία παρεπιμπτόντως αποδείχθηκε μικρή αφού η προσέλευση στελεχών και μελών του κινήματος ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Ο Γιώργος Ελενόπουλος, συντονιστής των τομέων πολιτικής λειτουργίας και δράσης, από τους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, ήταν ο κύριος ομιλητής ο οποίος στην πολιτική του εισήγηση ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις μέχρι τώρα επιλογές της, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στη χώρα ήταν αυτή με πρωθυπουργό τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου το 1981.Δόθηκαν οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές για τη στάση του κινήματος το προσεχές διάστημα ενώ συζητήθηκε επίσης η εκλογή συντονιστικής επιτροπής και η οργάνωση του κινήματος σε τοπικό επίπεδο με ανεύρεση γραφείων, ώστε να μαζεύονται εκεί και να συνεδριάζουν τα μέλη. Από τον τομέα αυτοοργάνωσης παραβρέθηκε η συντονίστρια Αφροδίτη Παπαθανάση και ο Μάκης Κελεσίδης, ενώ παραβρέθηκαν επίσης σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές στις τελευταίες εκλογές και φυσικά ο Θωμάς Χαχάμης υπεύθυνος του κινήματος για το νομό Τρικάλων.

Πάντως αν θελήσουμε να συγκρίνουμε τη σημερινή συγκέντρωση μ’ αυτή του ΠΑΣΟΚ πρίν 15 περίπου μέρες με ομιλητή τον Νάσο Αλευρά στον ίδιο χώρο, τότε η σημερινή ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη, κάτι που γέμισε με αισιοδοξία τους Τρικαλινούς φίλους του Γιώργου Παπανδρέου.

 

 

                                                                                                                 Δ.Π.