Δευτέρα 17.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγκινεί το μήνυμα του Γιώργου Παπαγεωργόπουλου για τον θάνατο του πατέρα του

14.11.2023

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στα 83 του χρόνια ο Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος, πατέρας του γνωστού δημοσιογράφου των Τρικάλων Γιώργου Παπαγεωργόπουλου.

Με τη σύζυγό του Ελένη χάρηκαν τα παιδιά τους, Γιώργο και Εύα, τα οποία τους χάρισαν εγγόνια.

Κηδεύεται αύριο στις 3 μ.μ. στο αγαπημένο του Καστράκι.

Τα λόγια του Γιώργου

Συγκινεί η ανάρτηση του αξιόλογου συναδέλφου δημοσιογράφου Γιώργου Παπαγεωργόπουλου:

Τρίτη 14/11/2023 και ώρα 11.10 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου ο πολυαγαπημένος μας Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος στα 83 του χρόνια.
Μάχος ή Μαχούλης για όλους, ακόμη και για τα παιδιά του και τα εγγόνια του που έτσι τον προσφωνούσαν συνήθως χρησιμοποιώντας σπανίως τους κλασικούς προσδιορισμούς μπαμπά και παππού.
Παλεύω να φέρω στην μνήμη μου πότε με μάλωσε, πότε με επέπληξε, πότε με χαστούκισε όταν ήμουν μικρός, πότε μου άσκησε κριτική όταν ενηλικιώθηκα για τις όποιες επιλογές μου και οι αφορμές για κάτι τέτοιο ήταν κάτι παραπάνω από πολλές. Ποτέ!
Με εκείνο το πλατύ χαμόγελο, το συγκαταβατικό νεύμα και τις δύο, τρεις σταράτες κουβέντες προσπερνούσαμε τα πάντα μέσα στην οικογένεια, όσο σοβαρά και αν ήταν.
Για δεκαετίες πάλεψε σε Γερμανία, Αυστραλία και Ελλάδα να μην μας λείψει τίποτα και να μας βάλει σε ένα δρόμο, σε μία στράτα, παροτρύνοντας μας ακόμη και στα πιο παράτολμα σχέδια μας. Και καμάρωνε τα παιδιά και τα εγγόνια του για την εξέλιξη τους.
Το τελευταίο αντίο στον δικό μας Μάχο την Τετάρτη 15/11/2023 και ώρα 15.00 στην εκκλησία όπου υπηρέτησε ως πρωτοψάλτης για δεκαετίες. Τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στο αγαπημένο του Καστράκι που θα τον δεχτεί στην αγκαλιά του για πάντα…
Καλό ταξίδι πατέρα…
Ευχόμαστε στον Γιώργο και την οικογένεια του να είναι καλά και να τον θυμούνται πάντα με το χαμόγελό του και την καλοσύνη του! 
[fbcomments]