Τρίτη 18.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός»:Βράβευση στον Λαμόντ Μάρεϊ Τζούνιορ

26.01.2018 /

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός» συγχαίρει τον Διεθνή καλαθοσφαιριστή lamond Murray, ο οποίος εκτός από την αξιοπρεπή του παρουσία με την ομάδα των “Aries -Τρίκαλα BC” επέδειξε και αξιόλογη κοινωνική ευαισθησία.
Ο κύριος Murray κατά τη διάρκεια των θεραπειών του στο κέντρο μας γνώρισε τον 12χρονο Κωνσταντίνο ο οποίος παράλληλα και εκείνος παρακολουθούσε πρόγραμμα απoκατάστασης. Η σχέση που δημιούργησε ο παίκτης με τον Κωνσταντίνο ενίσχυσε σημαντικά την ψυχολογία του μικρού. Αξίζει να σημειωθεί oτι ο κύριος Murray όπως με συνέπεια αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας των Τρικάλων την ίδια συνέπεια επέδειξε και στη σχέση του με τον Κωνσταντίνο. Ο Lamond μετά το τέλος τις θεραπείας του συνέχισε τις επισκέψεις του στο κέντρο μας σε τακτική εβδομαδιαία βάση προκειμένου να βλέπει τον Κωνσταντίνο και να τον εμψυχώνει. Τέτοιοι αθλητές είναι άξιοι εκπρόσωποι του αθλητικού ιδεώδους. Τον συγχαίρουμε για το σπάνιο ήθος του, τον ευχαριστούμε για τις όμορφες ανθρώπινες στιγμές που μας χάρισε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
Σαν ελάχιστη ανταπόδοση η Ιατρός κ. Κλειτσάκη Αγγελική, εκπροσωπώντας όλο το προσωπικό του πρόσφερε μία ανθοδέσμη και μία αναμνηστική πλακέτα με φωτογραφία του ίδιου και του Κωνσταντίνου.
ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ‘ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ’