Δευτέρα 15.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κέντρο αισθητικής: «Με έβαζαν να δουλεύω 12ωρα και έκλαιγα πάνω από τους πελάτες» αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενη

26.02.2023 /

Δεκάδες καταγγελίες εκκρεμούν εις βάρος γνωστού ινστιτούτου στην «καρδιά» της Αθήνας.

 

Σε ανάρτησή της σε social media, πρώην εργαζόμενη του ινστιτούτου φέρνει στο φως τα όσα συνέβαιναν στο κέντρο αισθητικής, κάνοντας λόγο για άθλιες συνθήκες εργασίας αλλά και για εξαπάτηση των πελατών.

«Με έβαζαν να δουλεύω 12ωρα, να κλαίω πάνω από τους πελάτες» αναφέρει στο βίντεό της, αποκαλύπτοντας ότι το εν λόγω «δερματολογικό κέντρο», αν και δέχεται καταιγισμό καταγγελιών, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά, επειδή αλλάζει συνεχώς ΑΦΜ και επωνυμία.

 

«Οι πελάτες έρχονταν στις 12 το μεσημέρι για να κάνουν laser και τους εξυπηρετούσαμε στις 8 το βράδυ» αναφέρει σε άλλο σημείο, προσθέτοντας ότι η γραμματεία έκλεινε δέκα ραντεβού για την ίδια ώρα. Η νεαρή γυναίκα προειδοποεί τους ανυποψίαστους να «μην πέσουν σε αυτή την παγίδα».

 

«Δούλευα εκεί τρεις μήνες γεμάτους κι έχω πληρωθεί μόνο τον έναν» συνεχίζει. Και προσθέτει: «Με έχουν ακόμα δηλωμένη στο ΕΡΓΑΝΗ και δεν μπορώ να μπω στο ταμείο ανεργίας. Τους κυνηγάμε με την Επιθεώρηση Εργασίας, όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ψάξτε το λίγο, έχουν ξεκάνει τη Θεσσαλονίκη κι απλά κατέβηκαν να ξεκάνουν και την Αθήνα».

Πώς εξαπατά τους πελάτες του

Το εν λόγω κέντρο αισθητικής σε βάζει να προπληρώσεις το πρόγραμμα για το οποίο ενδιαφέρεσαι και στη συνέχεια δεν σε εξυπηρετεί, ενώ αρνούνται να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου.

 

Η εν λόγω γυναίκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, είχε επισκεφτεί το εν λόγω ινστιτούτο για υπηρεσίες laser πριν από δυο μέρες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια στο βίντεο της, οι υπεύθυνοι του «δερματολογικού κέντρου» (σύμφωνα με την καταγγέλλουσα βρίσκεται στην οδό Ερμού) την έβαλαν να καθίσει σε ένα καναπέ επί μιάμιση ώρα προκειμένου να κάνει συνεδρίες αποτρίχωσης με laser.

 

«Δεν έρχεται ποτέ η σειρά σου, σου ζητάνε να αλλάξεις το ραντεβού σου ενώ, στο μεταξύ σε έχουν βάλει να προπληρώσεις το πακέτο που έχεις επιλέξει. Ξαναπάς και πάλι τίποτα. Δεν σου επιστρέφουν ποτέ πίσω τα λεφτά. Οι αστυνομικοί που ήρθαν εκεί μου είπαν, ‘κοπέλα μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα σε αυτό το κέντρο αισθητικής για παρόμοια περιστατικά’», αναφέρει η ίδια στο TikTok.

 

[fbcomments]