Πέμπτη 12.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Δήμος, η αστυνομία και το… πάρκινγκ της Κεντρικής Πλατείας

02.03.2015

Ουδέποτε δόθηκε άδεια γραπτή ή προφορική για την παραμονή και στάθμευση των πολυτελών Ι.Χ. στην κεντρική πλατεία της πόλης, επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Τρικκαίων, ο οποίος τονίζει μάλιστα πως ο ίδιος ενημέρωσε τον διοικητή της Τροχαίας, η οποία τροχαία σύμφωνα με τις καταγγελίες, την δεύτερη μέρα έκοψε τις κλήσεις.

Με λίγα λόγια, ο καθένας μπορεί να παρκάρει πάνω στην κεντρική πλατεία και άμα τον πάρουν χαμπάρι και τον καταγγείλουν, ίσως φάει και καμιά κλίση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του δήμου, έχει ως εξής: «Με αφορμή το περιστατικό της στάθμευσης πολυτελών οχημάτων στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, ο Δήμος Τρικκαίων δηλώνει τα εξής:
– Ουδέποτε δόθηκε άδεια γραπτή ή προφορική για την παραμονή και στάθμευση των οχημάτων αυτών στον χώρο της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων
– Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, αμέσως μόλις του γνωστοποιήθηκε το συμβάν, παρενέβη και ακολούθως ενημερώθηκε ο αρμόδιος διοικητής του Τμήματος Τροχαίας της Α.Δ. Τρικάλων.
Κάθε τι άλλο που ακούγεται και γράφεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ο Δήμος Τρικκαίων λειτουργεί με τον νόμιμο τρόπο και αρμόδια για την εξέταση αιτημάτων κατάληψης δημόσιου και δημοτικού χώρου, είναι η από τον νόμο οριζόμενη Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.»