Τρίτη 26.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με Δημήτρη Καβράκο και 9 σπουδαίους καλλιτέχνες το 4ο OPERA GALA στα Τρίκαλα

18.08.2023 / / /

Με τον Δημήτρη Καβράκο να επιστρέφει μετά από χρόνια στα Τρίκαλα, ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει και το 2023 το OPERA GALA, που φέρει το όνομα του διάσημου τρικαλινού βαθύφωνου.
Το «4ο OPERA GALA Δημήτρης Καβράκος» διοργανώνεται την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο στο Φρούριο των Τρικάλων. Με 9 σπουδαίους καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες, που έχουν εξαιρετικά σημαντική παρουσία στον χώρο του λυρικού τραγουδιού, και αυτή η βραδιά αναμένεται συναρπαστική, μελωδική, μαγευτική, γεμάτη όπερα.
Το τρικαλινό κοινό, εξάλλου, έχει αγαπήσει την παρουσία των καλλιτεχνών της όπερας και αναμένεται και φέτος να κατακλύσει τον υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου.
Συνθέσεις και άριες που έχουν μείνει στην ιστορία, μέσω ερμηνειών που ήδη έχουν καταξιωθεί και αγαπηθεί παγκοσμίως, θα ακουστούν στα Τρίκαλα μεταφέροντας πτυχές των μαγικών στιγμών στις όπερες του κόσμου.
Συμμετέχουν οι: Ματίνα Τσαρουχά (σοπράνο), Αννυ Φασσέα (σοπράνο), Κατερίνα Αλεξίου (μέτζο σοπράνο), Αρτεμις Μπόγρη (μέτζο σοπράνο), Μανώλης Κοκκώνης, (τενόρος), Αντώνης Κορδοπάτης (βαρύτονος), Μάνος Παπαδόπουλος, (βαρύτονος), Χριστόφορος Σταμπόγλης (βαθύφωνος), Δημήτρης Γιάκος (συνοδεία στο πιάνο). Η παρουσίαση είναι της Ελενας Μελισσίδη.
Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς θα είναι η επιστροφή του Δημήτρη Καβράκου, του παγκόσμιου τρικαλινού καλλιτέχνη, στην πατρίδα του. Τα προηγούμενα χρόνια παρακολουθούσε από μακριά, ζωντανά τα άλλα 3 OPERA GALA που πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα, συγχαίροντας κάθε καλλιτέχνη. Αυτή τη φορά θα παραστεί ο ίδιος με την οικογένειά του, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους καλλιτέχνες που έχουν εμπνευστεί, επηρεαστεί ή διδαχθεί από τον ίδιο.
Το ακριβές πρόγραμμα της μοναδικής αυτής παράστασης καθώς και ο τρόπος παραλαβής των δελτίων εισόδων θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από το γραφείο Τύπου

 

[fbcomments]