Τετάρτη 05.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Καβγάς άνευ προηγουμένου μεταξύ Ευαγγελάτου και Λιάτσου

03.03.2022

Ένας καβγάς άνευ προηγουμένου εκτυλίχθηκε ζωντανά στον αέρα του Mega με πρωταγωνιστές τον οικοδεσπότη του «Live News» Νίκο Ευαγγελάτο και τον ανταποκριτή του Mega στη Μόσχα Δημήτρη Λιάτσο. Όλα ξεκίνησαν μετά την προβολή του ρεπορτάζ για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη ρωσική εισβολή.

Ρωσίδα φοιτήτρια που ζει στην Ελλάδα είπε στο ρεπορτάζ της εκπομπής: «Το νόμισμά μας έχει πάει κάτω και σε λίγο θα έχουμε πρόβλημα, δεν θα έχουμε προϊόντα στα καταστήματά μας».

«Έχω φοιτητή που έχει περάσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Δεν μπορεί σήμερα να πάρει τα λεφτά από την κάρτα καθόλου», αποκάλυψε επίσης Ρωσίδα υπήκοος στην εκπομπή του MEGA.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ λοιπόν, ο Δημήτρης Λιάτσος σχολίασε ειρωνικά «πεινάω, πεινάω…», καυτηριάζοντας όσα ακούστηκαν προηγουμένως σχετικά με το οικονομικό εμπάργκο που έχουν επιβάλλει οι Βρυξέλλες στη Μόσχα.

Η συνέχεια ήταν να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος μεταξύ του ανταποκριτή του σταθμου στη Μόσχα και του παρουσιαστή της εκπομπής, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να σχολιάζει-μεταξύ άλλων- πως «και ο Χίτλερ είχε ανάγνωσμα, προπαγάνδα ήταν, Γκέμπελς…».

Επίσης, αμφισβήτησε το αν φτάνουν οι εικόνες των βομβαρδισμών στην Ουκρανία στα ρωσικά μέσα με τον δημοσιογράφο να τον εκπλήσσει λέγοντάς του ότι μεταδίδονται κανονικά.

Ο ανταποκριτής εξήγησε ότι έχουν προκύψει πολλά fake βίντεο όπως συνηθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Νίκος Ευαγγελάτος εκνευρίστηκε τόσο που τον διέκοψε για να πει ότι ο Πούτιν: «Σκοτώνει κόσμο, ωμά, ψυχρά με έναν τρόπο που δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω διότι πρέπει να συγκρατηθώ».

Ετικέτες: ,