Τετάρτη 21.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι στις εκλογές για νέο Δ.Σ. στις εκλογές

15.12.2023 /

Η Εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε στις 12/12/2023 από τη Γ.Σ. ανακοινώνει στους συναδέλφους ότι:  οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ – Ε. Σ.  θα διεξαχθούν στο αμφιθέατρο 2ου Γυμνασίου-Λυκείου(απέναντι από το κλειστό Γυμναστήριο επί της Κατσιμήδου) την Τρίτη 19/12/2023 κατά τις ώρες 09.00 μέχρι 19.00.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ  20ΕΥΡΩ (5 για ΕΛΜΕΤ και  15 υπέρ ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ) και αφορά το συνδικαλιστικό έτος 2023. Kατόπιν απόφασης του ΔΣ η συνδρομή για τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους είναι 10,5 Ευρώ   (10 ευρώ υπέρ ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ και 0.5 ευρώ για την ΕΛΜΕΤ). Για όσους γίνεται παρακράτηση της εισφοράς από τη μισθοδοσία, δεν υπάρχει άλλη οικονομική επιβάρυνση. Καλό θα ήταν, όσες και όσοι επιθυμούν να πάρουν την κάρτα της ΟΛΜΕ να έχουν μαζί τους 1 φωτογραφία με το όνομα τους και το σχολείο υπηρέτησης.

Οι συνάδελφοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Α.Κ.Ε ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -ΣΥΝΕΚ  
Για   Δ.Σ.
Μιχαλάκης Κώστας Κανταρτζή Αγορή Ζήση Στεργιανή Ζιάκα Ιωάννα  
Νταμπαλής Παναγιώτης Κελεπούρη Γεωργία Κώστας Αθανάσιος Θώδης Γρηγόρης  
Τσιρώνης Αυγέρης Πατριώτη Σοφία Ματαράγκα Χριστίνα Κόπανου Ευαγγελία(Λίλια)   
  Πολύζος Βασίλειος Μουτογεώργος Δημήτριος Κουκοράβα Χριστίνα  
  Σιγάλας Σταμάτης Μπαλάφας Κωνσταντίνος Μαγγούφη Βάσω  
    Πασχάλης   Νικόλαος Μπουλογεώργος Θανάσης  
    Ρίζος Γεώργιος Ντούβλης Θανάσης  
      Παπαζεύκου Ουρανία  
      Φράγκου Ευαγγελία  
Για     E.Σ
  Κρανιάς Γεώργιος Ζάντζος Ιωάννης Ζυγούρης Βασίλειος  
    Κίτος Ευάγγελος Παππάς Βασίλειος  
         

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε απαιτείται συσπείρωση στο σωματείο ώστε συλλογικά και οργανωμένα να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας.  Σας καλούμε να έρθετε και να ψηφίσετε στις εκλογές.  Όσο περισσότεροι ψηφίσουν τόσο μεγαλώνει και η δύναμη της ΕΛΜΕ , η δύναμη του σωματείου μας.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠ:  Λύπας Κωνσταντίνος, Τάσιου Ευαγγελία, Τσιαμαδή Δήμητρα, Τσιοτινού Αθανασία, Τριανταφύλλου Γιώργος

[fbcomments]