Κυριακή 13.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κατέφτασε ο Άη Βασίλης για τα παιδιά των πολυτέκνων

28.12.2018

Κέφι, παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και πολλά …χαμόγελα. Αυτά ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά της γιορτής που διοργανώθηκε και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών.

Σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα στη Στέγη Αλληλεγγύης του Συλλόγου διοργανώθηκε μια όμορφη εκδήλωση, σε μια προσπάθεια οι πολύτεκνοι να συμβάλλουν στο μέτρο του δυνατού, στη δημιουργία ενός ιδιαίτερου ύφους, όπως αυτό αρμόζει στην ψυχολογία των παιδιών τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Οι λιλιπούτειοι διασκέδασαν με διάφορα παιχνίδια, τραγούδησαν τα κάλαντα, ενώ από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άη Βασίλης που μοίρασε δώρα και χαμόγελα.

Τις καθιερωμένες ευχές προς τα παιδιά και τους γονείς τους έδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Βήτας αναφέροντας ότι «το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τις πολύτεκνες οικογένειες. Μακάρι τη νέα χρονιά η Πολιτεία να αφυπνιστεί και να περιοριστούν τα προβλήματα που ερχόμαστε αντιμέτωποι. Πάνω απ΄ όλα όμως, να κυριαρχήσουν η υγεία, η αγάπη και η ειρήνη και όλοι να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον».