Παρασκευή 25.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Καταγγελία για πολιτική μαφία στη Ν.Δ. Τρικάλων και μήνυση

23.03.2016

Άνοιξε για τα καλά ο ασκός του Αιόλου στα Τρίκαλα για τη Νέα Δημοκρατία και όλα δείχνουν πως μέχρι και την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ, θα βιώσουμε στιγμές απείρου κάλλους. Το θερμό επεισόδιο της Κυριακής το οποίο τελικά οδηγήθηκε στα… Δικαστήρια, είναι μόνον η αρχή, αφού οι καταγγελίες, οι παραιτήσεις και οι αντιπαραθέσεις δεν περιορίζονται μόνο σε… κλωτσιές κάτω από το τραπέζι.

Η μέχρι τώρα πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΠΥΛΗΣ Μάνη Γιαννοτάκη ανακοίνωσε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια δημοσιοποιώντας μια σκληρή δήλωση στην οποία αναφέρει πως: «Δεν ήταν δική μου επιλογή η απόφαση αυτή αλλά την σέβομαι εφόσον κάποιοι έκριναν ότι δεν πρέπει να είμαι στο κόμμα», αφήνοντας σαφέστατα αιχμές για πιέσεις που δέχθηκε κάτι που το επιβεβαιώνει σε δικό της επίσης σχόλιο στο fb: «Τα Τρίκαλα έχουν ακόμα κάνα δύο χοτζιδες που μας θεωρούν αποκτήματα τους..»

Το πιο σκληρό όμως σχόλιο είναι αυτό του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μπουτίνα που κάνει λόγο για πολική μαφία στα Τρίκαλα: «Μάνη κρατάς το κεφάλι ψηλά άλλη μια φορά , η παράταξη πολλές φορές μας γύρισε την πλάτη κι όλοι είμαστε παρόντες αλλά με political mafia που ζούμε τις τελευταίες μέρες στα Τρίκαλα πράττεις σωστά !!!»

Για μαγειρέματα στην τοπική Ν.Δ. κάνει λόγο και ο Ηλίας Βλαχογιάννης, επίσης σε σχόλιο του κάτω από την ανάρτηση της κ. Γιαννοτάκη: «Η προσφορά σου στην παράταξη είναι πολύ σπουδαία και έχει εκτιμηθεί απ όλους μας…..Αν κάποιοι για τους δικούς τους λογούς, δεν σε ήθελαν ,ΚΡΙΜΑ γι αυτούς… Οτι μαγειρεύουν ΔΕΝ θα τους βγει…Οι πολίτες ΞΕΡΟΥΝ. Και θα ΠΡΑΞΟΥΝ ανάλογα….»

giannotaki

Η ανάρτηση της Γιαννοτάκη

«Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας μου στο κόμμα, στην ΝΟΔΕ Τρικάλων και στην ΔΗΜΤΟ Πύλης ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω όλους τους κομματικούς συνεργάτες αλλά και φίλους καλούς συνάμα!!! Δεν ήταν δική μου επιλογή η απόφαση αυτή αλλά την σέβομαι εφόσον κάποιοι έκριναν ότι δεν πρέπει να είμαι στο κόμμα ή δεν χωράω πλέον στην αγκαλιά του κόμματος ή δεν πρόσφερα σ΄αυτό το κόμμα και από εδώ και στο εξής θα δίνω τον αγώνα μου από άλλη θέση για το καλό της πονεμένης μας πατρίδας!!! Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία μας και για την άψογη συμπεριφορά σας απέναντί μου!!! Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη αν πλήγωσα κάποιους άθελά μου όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας!!!»

N.D. giannakos
Μήνυση από Γιαννακό

Στο μεταξύ την πόρτα των δικαστηρίων πέρασε χθες το πρωί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κωστής Γιαννακός που κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Μουζακιάρη για εξύβριση και προπηλακισμό. Στην μηνυτήρια αναφορά του, περιγράφει τα γεγονότα  που διαδραματίστηκαν, προχθές το πρωί, στο γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων και ότι «εξυβρίστηκε και προπηλακίστηκε απρόκλητα και αναίτια».

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ χθες το απόγευμα κατέθεσε αίτηση για την προεδρία της ΔΗΜ ΤΟ Τρικκαίων.

Χρήστος Κοντός