Παρασκευή 24.03.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οργή Δημήτρη Πλακιά: Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια!

14.03.2023

Έχουν τον πόνο και την οδύνη τους, αλλά καθημερινά γεμίζουν και με οργή και αγανάκτηση από τα όσα ακούνε στις συνομιλίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών Θώμης και Χρύσας Πλακιά από το Καστράκι, που χάθηκαν στο τρένο στα Τέμπη, μαζί με την ξαδέρφη τους Αναστασία Πλακιά, το αποτυπώνει εύγλωττα: “Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια”.

Ο κ. Δημήτρης Πλακιάς δεν μπορεί να κρύψει την οργή και τη θλίψη του- ακούγοντας μέσα στον βαρύ πόνο του- τις συνομιλίες του προσωπικού από το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος στα Τέμπη.

“Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…” λέει ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας. Ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα της μοιραίας βραδιάς, αφού μέσα σε μια στιγμή έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του.

Στη συνέχεια επισημαίνει: “‘Ετυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό. Στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Τώρα θα το συνειδητοποιήσουμε. Σε μισή ώρα, που θα πάρουμε τα άψυχα… τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια”.

[fbcomments]