Τρίτη 07.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γκάφα ολκής της Αστυνομίας με τα 10564 δενδρύλλια χασίς;

08.07.2018

Γκάφα ολκής φαίνεται πως έκανε η Αστυνομία με την υπόθεση του εντοπισμού και εκρίζωσης 10564 δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή του Καλλιθήρου, καθώς ο 44χρονος που είχε συλληφθεί μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος, αφού αυτή ήταν κλωστική και μάλιστα δηλωμένη στον ΟΣΔΕ!!!

Ο 44χρονος στον ανακριτή ανέφερε ότι πρόκειται για καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης και ότι ανήκει σε 24χρονο συγγενή του με τον ίδιο να μην έχει σχέση. Ο 24χρονος δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στην Αστυνομία ενώ μέχρι χθες τουλάχιστον δεν υπήρχε καν ένταλμα σύλληψης.

Να θυμίσουμε εδώ ότι στη συνέντευξη τύπου που είχαν παραχωρήσει στελέχη της Αστυνομιας είχαν υποστηρίξει ότι ο 44χρονος «παραδέχτηκε» ότι δική του ήταν η καλλιέργεια και λόγω παλαιότερων υποθέσεών του με τη νομοθεσία δεν μπορούσε να καλλιεργεί ούτε βιομηχανική κάνναβη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 24χρονος είναι δηλωμένος στα μητρώα καλλιεργητών και διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο προέγκριση καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η δε έκταση 3,5 τρεμμάτων είναι δηλωμένη στο σύστημα ΟΣΔΕ . Από την αστυνομία είχε υποστηριχθεί πως ως εκείνη τη στιγμή (μετά την εκρίζωση) «δεν είχε παρουσιαστει κάποιο νομιμοποιητικό έγγραφο»Χαρακτηριστικά ο συλληφθής φέρεται να δήλωσε πως θα ήταν αδύνατο να καλλιεργήσει μία τόσο μεγάλη έκταση με χασίς σε ένα τόσο ανοιχτό και προσβάσιμο από όλους σημείο.