Δευτέρα 05.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απεβίωσε 59 ετών ο πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Παπαλός

15.11.2022

“Έφυγε” από τη ζωή σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου σε ηλικία 59 ετών ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καρδίτσας, νυν Δημοτικός Σύμβουλος και πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας και Κάμπου Κώστας Παπαλός μετά από διετή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Κ. Παπαλός πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος και μέχρι πριν λίγες ημέρες παρότι βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου παρακολουθούσε και συμμετείχε διαδικτυακά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπολοίπων οργάνων, διατηρώντας άσβεστο το πάθος του για προσφορά και συμμετοχή στα κοινά της τοπικής μας κοινωνίας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου απο τον Μητροπολιτικό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κοιμητήριο δημοτική δαπάνη. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να γίνει προσφορά χρημάτων στους “Ορίζοντες” και στη “Φλόγα”.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του με την ακόλουθη δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα:

Είμαι στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο αγαπημένος μου πατέρας, πρώην δήμαρχος Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Παπαλός, απεβίωσε στο 401 ΓΣΝΑ σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 κατά τις πρωινές ώρες, ύστερα από διετή μάχη με την επάρατη νόσο, πλαισιωμένος από όλη την οικογένειά του.
Την δύσκολη αυτή ώρα, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες προς το ιατρικό προσωπικό του 401 ΓΣΝΑ, καθώς και προς τον προσωπικό ιατρό του, τον κ. Χριστοφιλάκη Χαράλαμπο.
Πατέρα μου, όπως πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες, που τόσο πολύ θαύμαζες, τα παιδιά οφείλουν να ξεπεράσουν τους γονείς τους. Ομολογώ ότι στη δική σου περίπτωση, μας αναθέτεις, και στους τρεις γιους σου, ένα πολύ δύσκολο έργο…
Ας αναπαύεται η ψυχούλα σου…
karditsalive