Τετάρτη 28.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Καρδίτσα: Είπαν το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Βάιο Βλάχο – Και ο Τσίπρας στην πολιτική κηδεία

09.03.2023

Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Βάιο Βλάχο, είπαν συγγενείς και φίλοι που αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται κοντά τους, αλλά και πολλές εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που έσπευσαν να αποτίσουν τιμή στην μνήμη του και να τον αποχαιρετίσουν.

Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ.  Αλέξης Τσίπρας. Ο οποίος έφθασε λίγο μετά 12:30 στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, χώρο όπου τελείται η πολιτική κηδεία του 34χρονου συμπολίτη, που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Ο πεζόδρομος μεταξύ Πινακοθήκης και Αρχαιολογικού Μουσείου, αλλά και οι γύρω δρόμοι είναι κατάμεστοι από κόσμο που κρατά στα χέρια λουλούδια. Ανείπωτη θλίψη και βουβός πόνος διαχέουν την ατμόσφαιρα με τους γονείς και τα αδέρφια του Βάιου να θυμίζουν πρωταγωνιστές αρχαίας τραγωδίας, στα πρόσωπα των οποίων αποτυπώνεται ο σπαραγμός όλων των οικογενειών που στερήθηκαν τόσο άδικα μέλη τους.

Όπως και στην κηδεία του Τάσου Κουτσόπουλου που έγινε την περασμένη Τρίτη, συγκλονιστική είναι και σήμερα η παρουσία των νέων παιδιών, ενώ θε πρέπει να θυμίσουμε ότι με αποφάσεις των δημάρχων όλα τα σχολεία ολοκλήρωσαν τα μαθήματα μεταξύ 11 και 11:30. Επίσης, τα καταστήματα της πόλης έκλεισαν νωρίτερα σε συνέχεια απόφασης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

karditsalive.net

[fbcomments]