Σάββατο 26.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πίτα έκοψαν τα Κ.Α.Π.Η. Μουριάς και Πηγής

07.02.2017 /

Την περασμένη  Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στο Κ.Α.Π.Η Μουριάς, στον κατάμεστο από κόσμο (μέλη του Κ.Α.Π.Η.) χώρο του Κ.Α.Π.Η. Μουριάς.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης κ. Κων/νος Πλαστήρας  που ευχήθηκε χρόνια Πολλά σε όλους, μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου Κώστα Μαράβα.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μουριάς κ. ευχόμενος και αυτός με την σειρά του Χρόνια Πολλά ευχαριστώντας όλους τους παραβρισκόμενους  Ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και για την στήριξη τους προς  στο Κ.Α.Π.Η.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος  Τόλιας, κ. Γεώργιος Τζιωρτζιώτης.

Πηγή

Την Κυριακή που μας πέρασε στις11.30 έγινε η κοπή πίτας στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Πηγής παρουσία πολλών Ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας.

Μετά την εκδήλωση έκανε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης κ. Κων/νος Πλαστήρας ευχόμενος Χρόνια Πολλά σε όλους μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασιλείου Τζιμόπουλου  ευχήθηκε και αυτός  με την σειρά του Χρόνια Πολλά, αναφερόμενος εν ολίγοις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Κων/νος Πλαστήρας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασίλειος Τζιμόπουλος, οι δημοτικού Σύμβουλοι κ. Νίκος Τόλιας, η κ. Γεωργία Καραίσκου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τζιωρτζιώτης.