Τρίτη 16.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ρωσία: Κανίβαλος έσφαξε συνταξιούχο και έφαγε την καρδιά του

07.03.2024

Ο κανίβαλος και πρώην στρατιωτικός ισχυρίστηκε ότι έτσι θα θεραπεύονταν τα δικά του καρδιακά προβλήματα – «Είχα κάνει συμφωνία με τον διάβολο»

Στα χέρια της ρωσικής αστυνομίας βρίσκεται ένας κανίβαλος, ο οποίος σκότωσε έναν συνταξιούχο και στη συνέχεια έφαγε την καρδιά του.

Ο 47χρονος πρώην στρατιωτικός Erkinzhon Abdurakhmanov σκόπευε, όπως είπε στους αστυνομικούς, να θεραπεύσει έτσι τα δικά του καρδιακά προβλήματα έχοντας προηγουμένως κάνει «συμφωνία με τον διάβολο».

Ο πρώην στρατιωτικός έκοψε την καρδιά και «έφαγε το γεύμα του» καθώς περίμενε σε μια στάση λεωφορείου

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o 47χρονος πήγε στο σπίτι του 65χρονου συνταξιούχου στην περιοχή Kuyurgazinsky της ρωσικής περιφέρειας Bashkortostan και φέρεται να τον χτύπησε τρεις φορές με ένα τσεκούρι.

Στη συνέχεια έκοψε την καρδιά και «έφαγε το γεύμα» καθώς περίμενε σε μια στάση λεωφορείου.

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο διάβολος του είπε ότι με αυτόν τον τρόπο ο δολοφονημένος θα πάει στον παράδεισο, καθώς και εκείνος είχε κάνει συμφωνία με τον διάβολο.

Συνελήφθη γιατί έκλεψε αλκοόλ

Στη συνέχεια ο ρώσος κανίβαλος πήγε σε ένα κατάστημα όπου έκλεψε αλκοόλ. Ο καταστηματάρχης τον αντελήφθη και κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

«Ο διάβολος με διέταξε να σκοτώσω κάποιον που είχε προηγουμένως συνάψει συμφωνία μαζί του, έτσι ώστε ο σκοτωμένος να πάει στον παράδεισο» είπε στους αστυνομικούς.

Ο 47χρονος, ο οποίος ομολόγησε την τελετουργική δολοφονία που έπραξε, είναι πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν ως οικοδόμος.

Η μητέρα δήλωσε ότι είχε παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά του πρόσφατα και ότι ντρεπόταν να μοιράζεται το ίδιο όνομα με τον γιο της.

Πηγή: in.gr

[fbcomments]