Τετάρτη 11.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Καλοτάξιδο το 2019 για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

20.01.2019

Με την ευχή η νέα χρονιά να επιφέρει πολλά ασφαλή χιλιόμετρα, αύξηση στο επιβατικό κοινό, αλλά κυρίως υγεία σε όλους, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Art Gallery Hotel, παρουσία της Διοίκησης, των Μετόχων, εργαζομένων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ αλλά και τοπικών και πολιτικών φορέων.
Την πίτα ευλόγησαν οι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους υγεία και μια δημιουργική χρονιά για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Με την σειρά του, ο πρόεδρος του μεταφορικού φορέα Βασίλης Τζατζάκης, αφού αρχικά ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και καλά ταξίδια στους οδηγούς, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο 2018 σημειώνοντας πως «ήταν μια χρονιά για την εταιρεία μας που άφησε μια σοβαρή υπόσχεση αισιοδοξίας για το μέλλον, αφού αποτέλεσε το πρώτο έτος μετά από αρκετά χρόνια όπου είχαμε σημαντική αύξηση της επιβατικής μας κίνησης και του κύκλου εργασιών μας. Ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί προς όφελος των μετόχων μας και για αυτό θα συνεχίσουμε ως Διοίκηση να εργαζόμαστε».

Ο κ. Τζατζάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «όλους όσους με την δική τους καθημερινή προσπάθεια, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και το 2018 μπόρεσε να ανταπεξέλθει στα προβλήματα και να επενδύσει σε νέα μέσα και τεχνολογίες», ενώ καταλήγοντας ως πρόεδρος μιας εκ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του Νομού, με σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό έργο, διαβεβαίωσε ότι «θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που του προσφέρουμε καθημερινά.

Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμη, προσαρμοζόμενοι στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας, και το οφείλουμε στους μετόχους μας, στο προσωπικό μας και στους χιλιάδες επιβάτες που συνεχώς αυξάνουν την εμπιστοσύνη τους στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων».