Σάββατο 07.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Kάλεσμα συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων για την απεργία της Πρωτομαγιάς

04.05.2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων – μέλος της ΟΓΕ- καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών του Νομού μας, να δώσουν το «παρών» στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Κυριακή 8 ΜΑΗ στις 10.00π.μ. στην Πλατεία «ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ»

Στέλνουμε το μήνυμα της 1ης Μάη στις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις νέες γυναίκες των λαϊκών οικογενειών που βιώνουν τη βαρβαρότητα των αντιλαϊκών – αντεργατικών μέτρων της κυβέρνησης.

130 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συνεχίζουμε ενάντια στην Καπιταλιστική σκλαβιά, στον πόλεμο, στην ανεργία, στην φτώχια

Δυναμώνουμε την οργάνωσή μας, την ταξική ενότητά μας! Δυναμώνουμε την εργατική αλληλεγγύη.

Παλεύουμε για δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα στη βάση των σύγχρονων αναγκών μας!

Η 1η Μάη,

  • Είναι μέρα τιμής της θυσίας των εργατών και εργατριών του Σικάγο το 1886 και συνολικά των αγώνων της εργατικής τάξης και του λαού ενάντια στην εκμετάλλευση.
  • Είναι αφορμή για αναλογιστεί κάθε εργαζόμενη, άνεργη και νέα γυναίκα μέσα από πιο σκληρό και μακρύ δρόμο κατακτήθηκε κάθε εργατικό και λαϊκό δικαίωμα.
  • Είναι μέρα εφαλτήριο για να πάρουν οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στα χέρια τους τη σκυτάλη των αγώνων αυτών

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα τιμής για τους αγώνες των εργαζόμενων του λαού μας και των λαών όλου του κόσμου, των πρωτοπόρων αντρών και γυναικών που με θυσίες και αίμα χάραξαν τους δρόμους των εργατικών κατακτήσεων.

Είναι εφαλτήριο για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην πολιτική που σήμερα σαρώνει κάθε δικαίωμα, φάρος που φωτίζει τους αγώνες που διεκδικούν την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Η 1η ΜΑΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ