Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κάλεσμα από την ΠΑΣΕΒΕ Τρικάλων για το ασφαλιστικό

10.01.2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι

επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροί έμποροι, αυτοκινητιστές, συνταξιούχοι,

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή στον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης, το ξήλωμα κάθε κατάκτησης που έχει απομείνει.

Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή σύνταξη και την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όπως προσδιορίζεται από τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες κατακτήθηκε με μακροχρόνιους αγώνες και δεν το χαρίζουμε σε κανέναν.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την κατεδάφιση του ασφαλιστικού, κάτι που θα έχει βαριές συνέπειες για το λαό.

Η επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα πρέπει να πάρει μαζική και δυναμική απάντηση.

Το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μετά την περιφορά του στα όργανα της ΕΕ είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει ακόμη χειρότερο, δεν πρέπει να κατατεθεί. Η αποτροπή της κατάθεσής του στη Βουλή είναι δική μας ευθύνη.

Η Γραμματεία Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ, καλεί τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους σε ανοιχτή πλατιά σύσκεψη την Τετάρτη 13 Γενάρη στις 7 μμ. στην αίθουσα της Ομοσπονδίας ΕΒΕ, για τον συντονισμό της δράσης μας στην απόκρουση αυτού του αντιασφαλιστικού εκτρώματος.

Ιδιαίτερα, απευθυνόμαστε στα Διοικητικά Συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων, τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας ΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου και τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, τα οποία καλούμε να συνεδριάσουν, να καλέσουν Γενικές Συνελεύσεις, να κινητοποιήσουν τα μέλη τους σ’ αυτό τον αγώνα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΕΒΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ