Σάββατο 18.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εκδήλωση της Χ.Α. στην Καλαμπάκα

22.06.2015
Με πρωτοβουλία της Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,και υποστηρικτών του κινήματος από την περιοχή της Καλαμπάκας,πραγματοποιήθηκε μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.Ομιλητές ήταν οι βουλευτές του Κινήματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Φώτης Γραικός,ενώ το παρόν έδωσε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής συν. Γιώργος Μισιάκας.. Οι πολίτες της Καλαμπάκας,αλλά και της ευρύτερης περιοχής,γέμισαν την αίθουσα και άκουσαν τον πολιτικό λόγο και τα μηνύματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πρώτος πήρε τον λόγο ο συν. Φώτης Γραικός,όπου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υποτιθέμενη διαπραγμάτευση,και την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. Αναφέρθηκε επίσης στο μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης,και τις Εθνομηδενιστικές πολιτικές που εφαρμόζονται από το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου της χώρας,στον τομέα αυτό.Επίσης αναφέρθηκε και στην πορεία της δίκης – πολιτικής δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τέλος κάλεσε σε αγωνιστική εγρήγορση και δράση, τους φίλους και υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Στη συνέχεια μίλησε ο συν. Αρτέμης Ματθαιόπουλος,όπου ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματος σχετικά με την οικονομία,και τις προτάσεις που το Εθνικιστικό Κίνημα έχει καταθέσει για το θέμα αυτό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αδυναμία των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης να αρθρώσουν ένα πειστικό και ρεαλιστικό λόγο,για όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα την Ελληνική κοινωνία,και τέλος κάλεσε τους υποστηρικτές του Εθνικιστικού Κινήματος να γίνουν οι κήρυκες των θέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο λαό,αφού η “συνωμοσία της σιωπής” των “μεγάλων” καναλιών εξακολουθεί να υφίσταται αμείωτη.

Ακολούθησε ένας πολύ παραγωγικός διάλογος με τους παρευρισκομένους,για θέματα όχι μόνο της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας,αλλά και για προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Από το Γραφείο Τύπου της Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ