Δευτέρα 24.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σινάνης και Αλέκος στον δεύτερο γύρο

27.05.2019

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν χθες οι εκλογές στο Δήμο Μετεώρων με τη μάχη να μετατίθεται για την ερχόμενη Κυριακή μεταξύ του νυν Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» κ. Χρήστο Σινάνη και του υποψήφιου Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος» κ. Θοδωρή Αλέκου.

Με καταμετρημένα τα 87 από τα 98 εκλογικά τμήματα στο Δήμο Μετεώρων (σ.σ. έως και τις 2.30 σήμερα τα ξημερώματα) ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Σινάνης κατέγραφε ένα ποσοστό 43,84%, ενώ ο έτερος διεκδικητής του Δήμου Θοδωρής Αλέκος  ποσοστό 36,67%.

«Μεγάλη νίκη σήμερα το 45%» ανέφερε σε δηλώσεις του (ράδιο Σταγών) ο κ. Χρήστος Σινάνης και τόνισε «την επόμενη εβδομάδα θα ξεπεράσουμε το 45% και θα πάρουμε την νίκη. Ευχαριστώ το κόσμο που μας ψήφισε αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισε. Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες να είναι μαζί μας».

Από την πλευρά του, σε δηλώσεις του ο κ. Αλέκος ανέφερε «Θα δώσουμε μεγάλη  μάχη  όλη την εβδομάδα και την Κυριακή θα είμαστε στο Δημαρχείο Καλαμπάκας.

Ευχαριστώ όλους  τους συνδημότες και τις συνδημότισσες για τη στήριξή τους και τους ζητώ και πάλι με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την ερχόμενη Κυριακή. Ζητώ την εντολή να είμαι ο νέος Δήμαρχος Καλαμπάκας. Η νίκη είναι δική μας. Με τιμιότητα, και καθαρό αγώνα θα την κερδίσουμε. Οι δημότες είναι μαζί μας».

Οι άλλοι δύο συνδυασμοί «Ανάπτυξη Τώρα» με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαμιχαήλ συγκέντρωσε ποσοστό 15,13% και η Λαϊκή Συσπείρωση με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Χαντζιάρα ποσοστό 4,35%

Να σημειωθεί ότι στο Δήμο Μετεώρων η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά και όπου υπήρξαν προβλήματα ξεπεράστηκαν αμέσως.