Σάββατο 22.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σε εκδήλωση στην Παναγία Καλαμπάκας, ο Απ. Κολίτσας

07.06.2017

Στην αξία της οικογένειας ως στυλοβάτη της  Ελληνικής κοινωνίας αναφέρθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων Απόστολος Κολίτσας που εκπροσώπησε τη Περιφέρεια Θεσσαλίας στην εκδήλωση του Λαογραφικού & Μορφωτικού Συλλόγου Παναγίας Καλαμπάκας για την εορτή του Αγίου Πνεύματος, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στον Συνοικισμό Κουτσούφλιανη.

«Αρχικά θα ήθελα να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς και τα χρόνια πολλά του περιφερειάρχη μας Κ Αγοραστού και του αντιπεριφερειάρχη μας Κ Μιχαλάκη.

Χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση και θα ήθελα να συγχαρώ προκαταβολικά τους διοργανωτές της για την τόσο  σημαντική συμβολή τους στη διατήρηση της παράδοσης μας.

Όπως όλοι οι Έλληνες νιώθουμε, ελληνικό έθνος σημαίνει ιστορία, θρησκεία-Ορθοδοξία,  παράδοση, ενώ το μοναδικό μέσο για να διαιωνίσει τη τριαδική του αυτή υπόσταση δεν είναι άλλο από την ελληνική οικογένεια.

Βλέπω λοιπόν καθημερινά ανθρώπους να πασχίζουν πολύ, πάρα πολύ, ενώ η μόνη τους ικανοποίηση είναι να βλέπουν τη νέα γενιά, να βλέπουν τα παιδιά τους να δημιουργούν τη δική τους άξια οικογένεια. Να τα βλέπουν να προκόβουν.

Δυστυχώς κάποιοι σήμερα προσπαθούν αυτό να  μας το στερήσουν, δημιουργώντας μια αυξανόμενη ηττοπάθεια που διαλύει την επαναστατική μας ορμή σαν κοινωνία.

Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, να αλλάξουμε πρότυπα, τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο έτσι ώστε να κρατήσουμε ψηλά την πολύτιμη αξία της ελληνικής οικογένειας.

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλοι μας να απολαύσουμε τη σημερινή όμορφη εκδήλωση», τόνισε.