Κυριακή 29.01.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τι τρέχει με την κεντροαριστερά στην Καλαμπάκα;

17.01.2023

Επαφές με τον Δήμαρχο Μετεώρων και τους δυνητικά υποψηφίους δημάρχους Μετεώρων που προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς είχε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Τρικάλων.

Η αντιπροσωπία της ΝΕ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αλέκο στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ενώ οι πληροφορίες ήθελαν και μάλιστα το έγραψαν τα Καλαμπακιώτικα σάιτ… πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Σωτήρη Παπαχρήστο και Κώστα Τόλη.

Πριν όμως ο αλέκτωρ λαλίσει τρεις… ο Σωτήρης Παπαχρήστος βγήκε και διέψευσε πως είχε ανάλογη επαφή, βάζοντας φωτιές… στο ομαλό κλίμα που κάποιοι θέλησαν να περάσουν.

Στόχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι να μην υπάρξει πόλωση και να εξετάσουν μετά από τις βουλευτικές εκλογές, λαμβάνοντας υπόψη και τα μηνύματα που θα στείλουν οι πολίτες μέσα από αυτές, το ενδεχόμενο σύμπλευσης.

Αυτή βέβαια είναι μία προτροπή, χωρίς φυσικά να επιβάλλεται κάτι τέτοιο, καθώς η ΝΕ δεν επιθυμεί να εμπλακεί περισσότερο.

Το ζήτημα φυσικά είναι τι θα κάνει το κόμμα όταν περάσουν οι βουλευτικές εκλογές. Θα νίψει τα χείρας ως Πόντιος Πιλάτος ή θα παρέχει την στήριξη σε κάποιον εκ των τριών;

 

[fbcomments]